ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ηλεκτρικό VW e-up! με επιδότηση

Ηλεκτρικό VW e-up! με επιδότηση

H συνεργασία της Kosmocar – Volkswagen με την Protergia εγκαινιάζεται με το εμπορικό λανσάρισμα της έκδοσης e-up! powered by Protergia.

Είναι δεδομένη η στροφή της Volkswagen στην ηλεκτροκίνηση, με μοντέλα παραγωγής αλλά και πρωτότυπα, όπως το I.D. που παρουσίασε στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι, πέρυσι τον Σεπτέμβριο, ένα μοντέλο-σταθμό της μάρκας για την μελλοντική της ανάπτυξη στους τομείς της ηλεκτροκίνησης και της αυτόνομης οδήγησης.

Τους επόμενους 8 μήνες, η Volkswagen παρουσίασε 2 επιπλέον πρωτότυπα της προϊοντικής οικογένειας I.D. (I.D. Buzz, I.D. Crozz), δηλώνοντας με σαφήνεια τον προσανατολισμό της στην ηλεκτροκίνηση, μέσα από την ανάπτυξη μιας πλήρους γκάμας μοντέλων σε διάφορες κατηγορίες.

Σε ελληνικό επίπεδο, η εισαγωγική εταιρεία Kosmocar – Volkswagen μετά τη συνεργασία που είχε με τη ΔΕΠΑ για αγορά up! φυσικού αερίου με επιδότηση (ξεπουλήθηκαν τα διαθέσιμα αυτοκίνητα), τώρα συνεργάζεται με την Protergia, τον μεγαλύτερο ιδιώτη παραγωγό ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα.

e-up! powered by Protergia

H συνεργασία της Kosmocar – Volkswagen με την Protergia εγκαινιάζεται με το εμπορικό λανσάρισμα της έκδοσης e-up! powered by Protergia.

Με ηλεκτροκινητήρα ισχύος 82hp και ροπής 210Nm, το e-up! powered by Protergia, επιταχύνει (0-80χλμ.) σε 8,1’’ με μέγιστη ταχύτητα 130χλμ./ώρα.

Το e-up! powered by Protergia διαθέτει 3 οδηγικά προφίλ (normal, eco και eco+) και 5 επίπεδα ανάκτησης ενέργειας κατά την πέδηση για βέλτιστη διαχείριση ενέργειας και αυτονομίας.

Η μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 18,7 kWh εξασφαλίζει στο e-up! αυτονομία μέχρι 160χλμ. με μέση κατανάλωση 11,7 kWh/100χλμ.

Για τη φόρτιση του e-up! υπάρχουν 3 εναλλακτικοί τρόποι:

Βάσει του οικιακού τιμολογίου ηλεκτρικού ρεύματος της Protergia, το e-up! powered by Protergia αποτελεί τον οικονομικότερη μορφή αυτοκίνησης στην ελληνική αγορά, με κόστος μόλις €1,10 για κάθε 100 χιλιόμετρα!

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ