ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ηλεκτρικό πρωτότυπο πόλης από την Honda

Honda Urban EV Concept unveiled at the Frankfurt Motor Show
Honda Urban EV Concept unveiled at the Frankfurt Motor Show HONDA URBAN EV CONCEPT UNVEILED AT THE FRANKFURT MOTOR SHOW

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, που άνοιξε τις πύλες του την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, η Honda παρουσιάζει το Urban EV Concept.

Ένα πρωτότυπο που βασίζεται σε μία εντελώς νέα πλατφόρμα και προαναγγέλλει τεχνολογικά και σχεδιαστικά το ηλεκτρικό μοντέλο παραγωγής Honda με μπαταρία, που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το 2019.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Το Urban EV Concept της Honda είναι χαμηλό και φαρδύ, θυμίζοντας περισσότερο ένα σπορ αυτοκίνητο παρά ένα ηλεκτρικό. Οι συμπαγείς διαστάσεις υποδηλώνουν ότι είναι 10 εκ. μικρότερο σε μήκος από το Jazz. Το έμβλημα της Honda στο πρωτότυπο έχει μπλε κρυφό φωτισμό, που προαναγγέλλει ένα νέο σχεδιαστικό στοιχείο για τα μελλοντικά ηλεκτρικά (EV) της εταιρείας. Στο εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου, διαδραστικά πολύγλωσσα μηνύματα φιγουράρουν ανάμεσα στους προβολείς, όπως χαιρετισμοί, συμβουλές για τους άλλους οδηγούς ή ενημερώσεις κατάστασης φόρτισης μπαταρίας.

Honda Urban EV Concept unveiled at the Frankfurt Motor Show
Honda Urban EV Concept unveiled at the Frankfurt Motor Show HONDA URBAN EV CONCEPT UNVEILED AT THE FRANKFURT MOTOR SHOW

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η ορατότητα του οδηγού από το Urban EV Concept είναι εξαιρετική χάρη στις λεπτές κολόνες A και ένα φαρδύ παρμπρίζ που δείχνει να αγκαλιάζει ολόκληρο το εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου. Η πρόσβαση στο όχημα (είσοδος/έξοδος) γίνεται μέσω θυρών με μεντεσέδες στο πίσω τμήμα. Η φίσα του ηλεκτρικού καλωδίου φόρτισης βρίσκεται στο καπό. Το Urban EV Concept της Honda μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερα άτομα, σε δύο σειρές καθισμάτων από διαφορετικά υλικά…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ