ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ηλεκτρικό πρωτότυπο αυτονομίας 800 χλμ. η Audi στη Φρανκφούρτη

Static photo,
Colour: Augmented White
Static photo, Colour: Augmented White AUDI AG

Εκθεσιακά μοντέλα με έξυπνες τεχνολογίες ΑΙ της Audi για τα επίπεδα 4 και 5.

Στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, που άνοιξε τη Δευτέρα (11/09) τις πύλες του, η Audi παρουσιάζει την στρατηγική της για την αυτόνομη οδήγηση. Το νέο Audi Α8 ενσωματώνει την υπό όρους αυτοματοποιημένη οδήγηση επιπέδου 3 ως στάνταρ.

Επίσης, δύο πρωτότυπα μοντέλα προβάλλουν το όραμα της Audi για τα επίπεδα 4 και 5 στην αυτόνομη οδήγηση. Θα είναι μια ευκαιρία να αναδειχθεί η αντίληψη της αυτοκινητοβιομηχανίας για τις τεχνολογίες ΑΙ (artificial intelligence = τεχνητή νοημοσύνη) του μέλλοντος. Άλλα μοντέλα – από τα σπορ μέχρι τα υψηλών επιδόσεων – ολοκληρώνουν την παρουσία της Audi στην έκθεση.

Αυτονομία στον δρόμο για το μέλλον: το πρωτότυπο μοντέλο που κινείται σε επίπεδο 5

Το Audi Αicon, το πρωτότυπο μοντέλο της Audi, κατευθύνεται αυτόνομα προς το μέλλον. Προσφέρει στους επιβάτες του εντελώς νέες ελευθερίες όπου δεν θα χρειάζεται πια να αφοσιώνονται στην οδική κυκλοφορία αλλά θα μπορούν να ασχολούνται με ποικίλα άλλα πράγματα. Προς αυτό τον στόχο, το εκθεσιακό μοντέλο συνδυάζει πολλά νέα χαρακτηριστικά από άποψη συνδεσιμότητας, επικοινωνίας και χειρισμού, που κάνουν το ταξίδι απόλαυση. Χάρη στο Audi Αicon, ένα τετράθυρο 2+2 θέσεων, τα συστήματα αυτά σκέφτονται έξυπνα και μπροστά από την εποχή τους.

Το νέο πρωτότυπο μοντέλο από την αυτοκινητοβιομηχανία της Audi είναι σχεδιασμένο πρώτα και κύρια για μακρινές διαδρομές. Κινείται με την ενέργεια τεσσάρων ηλεκτροκινητήρων. Το αυτοκίνητο τοποθετείται στην κατηγορία Δ, την ελίτ της αυτοκίνησης, και έχει αυτονομία από 700 ως 800 χλμ. Η εσωτερική και εξωτερική σχεδίαση είναι θεαματική και πρωτοποριακή. Προσφέρει όλες τις νέες σχεδιαστικές δυνατότητες ενός πλήρως ηλεκτρικού, αυτο-οδηγούμενου αυτοκινήτου…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ