ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ηλεκτρικό ποδήλατο από τη BMW

Ηλεκτρικό ποδήλατο από τη BMW

Όχι μόνο αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, αλλά και ποδήλατα από το BMW Group. Και βέβαια, όπως έχει δείξει η εταιρεία, η στροφή προς την ηλεκτροκίνηση είναι προς πάσα κατεύθυνση.

Το BMW Active Hybrid e-bike διαθέτει ένα σημαντικά εξελιγμένο κινητήριο σύνολο, το οποίο διακρίνεται για τη μεγάλη ισχύ του.

Το προηγμένο ηλεκτρικό μοτέρ της Brose ενεργοποιείται όποτε ο αναβάτης χρειάζεται υποβοήθηση στα πετάλια. Με ισχύ 250 W και ροπή 90 Nm, το μοτέρ προσθέτει δύναμη και βελτιώνει την ευελιξία για την οποία είναι πασίγνωστη η BMW.

Μία αφαιρούμενη μπαταρία 504 Wh παρέχει ενέργεια για την ηλεκτρική υποβοήθηση στα πετάλια χαρίζοντας αυτονομία έως 100 χλμ.

Ο αναβάτης μπορεί με ευκολία να ρυθμίσει το βαθμό υποβοήθησης μέσα από τη νέα οθόνη: τέσσερα διαφορετικά προγράμματα ισχύος είναι επιλέξιμα, από το πρόγραμμα ECO (+50%) έως το TURBO (+275%) σε ταχύτητες έως 25 χλμ./ώρα.

Ηλεκτρικό ποδήλατο από τη BMW

Επιπλέον, η παροχή ρεύματος micro USB και η λειτουργία Bluetooth επιτρέπουν στο χρήστη να συνδέσει το κινητό του στο ποδήλατο.

Το BMW Active Hybrid e-bike διεγείρει τη φαντασία τόσο με την τεχνολογία όσο και με τη σχεδίασή του. Για παράδειγμα, το ηλεκτρικό μοτέρ και η μπαταρία έχουν ενσωματωθεί πλήρως στον αλουμινένιο σκελετό που κατασκευάζεται με τη μέθοδο της υδροδιαμόρφωσης, αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο την κομψή, αθλητική σιλουέτα του ποδηλάτου.

Το προφίλ του σκελετού διακρίνεται για το γνώριμο σχήμα του – θυμίζοντας λαιμό Βουβαλιού (“bullneck”) - το οποίο αποπνέει δύναμη, ενώ δίνει την αίσθηση ότι το ποδήλατο ορμά προς τα εμπρός. Επίσης, μοναδικά είναι τα χρώματα Frozen Black και Arctic Silver.

Μία ματιά στα φτερά των τροχών αποδεικνύει ότι η ίδια ακριβώς σχεδιαστική προσέγγιση εφαρμόστηκε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Το πίσω φως LED έχει ενσωματωθεί στο αλουμινένιο φτερό, μεγιστοποιώντας την ασφάλεια και προσθέτοντας μία design νότα στο σύνολο…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ