ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ηλεκτρικό 600 ίππων από την Polestar

Polestar 1 white exterior, front
Polestar 1 white exterior, front POLESTAR 1 WHITE EXTERIOR, FRONT

Η θυγατρική της Volvo αποκαλύπτει το πρώτο της αυτοκίνητο το οποίο προορίζεται να μπει στην παραγωγή στα μέσα του 2019.

Η Polestar, το brand υψηλών επιδόσεων του Volvo Car Group, αποκάλυψε σήμερα τη μελλοντική της υπόσταση ως ένα νέο ξεχωριστό brand ηλεκτρικών αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων.

Επιπλέον, η Polestar επιβεβαίωσε τα σχέδια για τα πρώτα τρία της μοντέλα, μία νέα μονάδα παραγωγής, φτιαγμένη ειδικά για αυτόν το σκοπό, καθώς και μία στρατηγική marketing που εστιάζει στον πελάτη, και θα θέσει νέα πρότυπα στον κλάδο όσον αφορά στα οχήματα υψηλών επιδόσεων.

Ακόμη, η Polestar αποκάλυψε το πρώτο της αυτοκίνητο, το Polestar 1 των 600 ίππων, το οποίο προορίζεται να μπει στην παραγωγή στα μέσα του 2019.

Από πλευράς τεχνολογίας και προϊόντος, η Polestar εκμεταλλεύεται τις οικονομίες κλίμακας και τις συνέργειές της με το Volvo Car Group, που της δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάζει, να εξελίσσει και να παράγει σε πολύ λιγότερο χρόνο από αυτόν που χρειάζονται άλλοι νέοι κατασκευαστές.

Polestar 1 interior, dashboard
Polestar 1 interior, dashboard POLESTAR 1 INTERIOR, DASHBOARD

Το Polestar 1 θα αποτελέσει το ορόσημο για το μέλλον της Polestar. Πρόκειται για ένα δίπορτο, Grand Tourer Coupé 2+2 θέσεων, με υβριδικό σύστημα κίνησης υψηλών επιδόσεων (‘Electric Performance Hybrid’).

Το Polestar 2 θα μπει στην παραγωγή αργότερα, το 2019, και θα είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο (battery-electric vehicle: BEV) από το Volvo Car Group. Πρόκειται για ένα μεσαίου μεγέθους BEV.

Η αρχική φάση του λανσαρίσματος των προϊόντων της Polestar θα συμπληρωθεί με την άφιξη ενός μεγαλύτερου BEV με αμάξωμα SUV, του Polestar 3…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ