ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ηλεκτρικά Nissan ταξί σε όλο τον κόσμο

Ηλεκτρικά Nissan ταξί σε όλο τον κόσμο

Μπορεί στην Ελλάδα να μην έχει διαδοθεί η ηλεκτροκίνηση, ωστόσο στο εξωτερικό έχει προχωρήσει και στα ταξί. Nissan LEAF και e-NV200, μηδενικών εκπομπών ρύπων, θα βρούμε σε πέντε ηπείρους, 26 χώρες και 113 πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Όλα ξεκίνησαν το 2013, όταν μια εταιρεία ταξί στην Ιαπωνία πήρε την απόφαση να μετατρέψει το σύνολο του στόλου των συμβατικών αυτοκινήτων της σε ηλεκτρικά Nissan LEAF.

Έκτοτε, εταιρείες ταξί στην Ισπανία, την Ολλανδία, την Ουγγαρία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιορδανία, το Μεξικό και την Πολωνία, έβαλαν ηλεκτρικά Nissan στους στόλους τους.

Σήμερα, ταξί Nissan LEAF και e-NV200, μηδενικών εκπομπών ρύπων, θα βρούμε σε πέντε ηπείρους, 26 χώρες και 113 πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Οι μειωμένες εκπομπές ρύπων, η σημαντική εξοικονόμηση στα καύσιμα και η σημαντικά φθηνότερη συντήρηση των συγκεκριμένων μοντέλων, μαζί με μια ήρεμη και άνετη διαδρομή τόσο για τους αυτοκινητιστές όσο και για τους επιβάτες, αποτελούν μερικά από τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης.

Με το παρακάτω infographic, η Nissan δείχνει πως με τα ηλεκτρικά ταξί , προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην οικονομία και το περιβάλλον.

Nissan leads a global EV taxi revolution
Nissan leads a global EV taxi revolution NISSAN LEADS A GLOBAL EV TAXI REVOLUTION

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ