ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η τριπλέτα της Ferrari οδηγεί την Giulia QV των 510 ίππων

Η τριπλέτα της Ferrari οδηγεί την Giulia QV των 510 ίππων

Με αφορμή το ιταλικό Grand Prix, η Alfa Romeo θέλησε να γιορτάσει με την αγωνιστική ομάδα της Ferrari, δημιουργώνταςένα εντυπωσιακόβίντεομε πρωταγωνιστές τους πιλότους της ομάδας, Sebastian Vettel, Kimi Räikkönen και Antonio Giovinazzi. (video)

Οι τρεις πιλότοι βρέθηκαν πίσω από το τιμόνι τηςGiulia Quadrifoglio, του πιο ισχυρού αυτοκινήτου δρόμου που έχει κατασκευάσει η Alfa Romeo.

Ο καθένας από τους πιλότους της Ferrari οδήγησε από μια κόκκινη Giulia Quadrifoglio στην πίστα εξέλιξης και δοκιμών της FCA στο Μπαλόκο της Ιταλίας, για να δοκιμάσουν και να αναδείξουν τις δυνατότητες του εκπληκτικού αυτού αυτοκινήτου.

Η Giulia QV είναι εφοδιασμένη με τον αλουμινένιο βενζινοκινητήρα 2.9 BiTurbo, ο οποίος αποδίδει 510 ίππους και μέγιστη ροπή 600 Nm.

Με βάση τα παραπάνω, οι επιδόσεις είναι εκρηκτικές, με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 307 χλμ/ώρα, ενώ για το 0-100 χλμ./ώρα αρκούν μόλις μόλις 3,9 δευτερόλεπτα.

Η πίστα, άλλωστε, δεν είναι ένα άγνωστο περιβάλλον για τη Giulia Quadrifoglio, καθώς πέρυσι στην "Πράσινη Κόλαση" του Nürburgring κατέρριψε το ρεκόρ της κατηγορίας, σημειώνοντας 7 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα στη διάρκεια ενός γύρου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:


www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ