ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η SEAT ετοιμάζεται για… Μουντιάλ

Η SEAT ετοιμάζεται για… Μουντιάλ

Η SEAT θα είναι χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου της Ισπανίας, μέχρι τον Μάρτιο 2021

Η SEAT θα παίξει και μπάλα. Για την ακρίβεια, θα είναι χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου της Ισπανίας, μέχρι τον Μάρτιο 2021. Με τη συμφωνία αυτή η SEAT θα αποτελεί το επίσημο αυτοκίνητο της Εθνικής Ομάδας και θα είναι ένας από τους χορηγούς της στο FIFA World Cup Russia 2018 που ξεκινάει στις 14 Ιουνίου, καθώς και στο Euro 2020, το οποίο διεξάγεται σε 11 χώρες. Με τη συμφωνία αυτή, η SEAT, που σήμερα γιορτάζει την 68η επέτειο ίδρυσης της, επιδιώκει να φέρει τη μάρκα πιο κοντά σους οπαδούς και να ενισχύσει την εθνική και διεθνή προβολή της.

Η SEAT κάνει το ντεμπούτο της ως χορηγικός εταίρος της ισπανικής Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου στις 3 Ιουνίου στον φιλικό αγώνα που έχει προγραμματιστεί κατά της Ελβετίας που θα διεξαχθεί στη Βιγιαρεάλ. Από το χρονικό αυτό σημείο μέχρι τον Μάρτιο του 2021, η εταιρεία θα είναι παρούσα σε τουλάχιστον 15 αγώνες που θα διεξαχθούν στην Ισπανία. Η συμφωνία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και δραστηριότητες προώθησης με κάποιους από τους παίκτες της Εθνικής Ομάδας.

Εξάλλου, η ισπανική εταιρεία κατέγραψε νέα αύξηση πωλήσεων κατά 21% τον Απρίλιο, με 189.300 οχήματα το πρώτο τετράμηνο του έτους (+19,3%), ενώ και στην Ελλάδα καταγράφεται αύξηση πωλήσεων 128% το πρώτο τετράμηνο. Καταλήγοντας, η εμπορική επιτυχία της των Ibiza, Arona και Leon δημιούργησε νέες θέσεις εργασίας. Η SEAT πρόκειται να προσλάβει 250 επιπλέον υπαλλήλους στο εργoστάσιο στο Martorell και θα προστεθούν στις 265 προσλήψεις που έκανε η SEAT από την αρχή του έτους...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ