ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η πόλη του Σάντερλαντ τιμά το εργατικό δυναμικό της Nissan

Nissan workforce granted Freedom of the City of Sunderland
Nissan workforce granted Freedom of the City of Sunderland NISSAN WORKFORCE GRANTED FREEDOM OF THE CITY OF SUNDERLAND

Η Μάργκαρετ Θάτσερ, ως πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας, έκανε ριζοσπαστικές κινήσεις όσον αφορά τις ξένες επενδύσεις.

Από τις μεγαλύτερες, ήταν οι συμφωνίες με κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες, προκειμένου να κατασκευάσουν εργοστάσιο στο έδαφος της Μ. Βρετανίας, παρέχοντάς τους όχι απλά διευκολύνσεις, αλλά εδάφη, με όφελος τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών μέσω θέσεων εργασίας και περιβαλλοντικών ενεργειών.

Μία από τις εταιρείες που έφτιαξαν εργοστάσιο το 1986, όταν το εργοστάσιο του Βόλου, ναι μάλιστα του Βόλου που ανήκε στον Βασίλη Θεοχαράκη, έκλεισε λόγω φορολογικών καταστάσεων στη χώρα μας, ήταν η Nissan, η οποία επίλεξε το Σάντερλαντ.

Η μεγαλύτερη μονάδα της εταιρείας στην Ευρώπη, κατασκευάζει τα πλέον σημαντικά μοντέλα της, με αιχμή του δόρατος το Qashqai, με τρεις γραμμές παραγωγής.

Σε μια ξεχωριστή τελετή, λοιπόν, που πραγματοποιήθηκε στο Σάντερλαντ του Ηνωμένου Βασιλείου, το σύνολο του εργατικού δυναμικού του εργοστασίου της Nissan εκεί, έλαβε τη τιμητική διάκριση του “Honorary Freedom of Sunderland”, σε αναγνώριση της εξαιρετικής συμβολής του στην ευημερία και το κοινοτικό πνεύμα της ομώνυμης πόλης…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ