ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Nissan στην Formula E

Η Nissan στην Formula E

Με την παρουσίαση δύο νέων πρωτότυπων μοντέλων και ανακοινώνοντας την είσοδό της στην Formula E, η Nissan προχωρά δυναμικά στο δρόμο της ηλεκτροκίνησης.

Ακολουθώντας την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Nissan LEAF τον περασμένο Σεπτέμβριο και την αποκάλυψη του νέου “ηλεκτρικού οικοσυστήματος” στην πρόσφατη εκδήλωση Nissan Futures 3.0, ο ιαπωνικός κατασκευαστής αυτοκινήτων παρουσιάζει δύο πρωτότυπα ηλεκτροκίνητα οχήματα στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, σηματοδοτώντας την πρόθεσή της Nissan να διατηρήσει την ηγετική της θέση στον τομέα της ηλεκτροκίνησης , αλλά και να επιτύχει την εταιρική υπόσχεσή της για καινοτομία που ενθουσιάζει (Innovation that excites).

Τα δύο πρωτότυπα αφορούν το νέο Nissan IMx, ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο Crossover και το νέο Nissan LEAF NISMO. Αμφότερα δείχνουν στο κοινό τον τρόπο με τον οποίο η Nissan αντιλαμβάνεται το παρόν και το μέλλον, μέσα από καινοτομίες που “ευθυγραμμίζονται” με το όραμα Nissan Intelligent Mobility.

Η Nissan στην Formula E

Παράλληλα, η Nissan επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της στους αγώνες της Formula E για τη σεζόν 2018 - 2019, υπογραμμίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τη δέσμευσή της για να κάνει την ηλεκτροκίνηση, πραγματικά συναρπαστική!

Το εντυπωσιακού σχεδιασμού Nissan IMx, είναι ένα ολοκαίνουργιο πρωτότυπο crossover 4 θέσεων, που προσφέρει πλήρως αυτόνομη λειτουργία και εμβέλεια οδήγησης άνω των 600 χιλιομέτρων (Japan JC08).

Αυτό το concept χρησιμοποιεί την ολοκαίνουργια και αποκλειστική πλατφόρμα ηλεκτροκίνητων οχημάτων της Nissan, συνδυάζοντας μονάδες ισχύος δύο κινητήρων, οι οποίες παρέχουν απόδοση 320kWh και την απίστευτη ροπή των 700nm…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ