ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Nissan «άλλαξε» τον Μπέιλ με… θαυμάστρια αρτοποιό

Η Nissan «άλλαξε» τον Μπέιλ με… θαυμάστρια αρτοποιό

Ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν μπόρεσε να παρευρεθεί σε γύρισμα της Nissan για διαφημιστικό σποτ και η διάσημη αυτοκινητοβιομηχανία τον αντικατέστησε με μία θαυμάστριά του! (VIDEO)

Όταν τραυματίζεσαι δεν συμβαίνει να χάνεις έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, αλλά ακόμα και ένα τηλεοπτικό γύρισμα διαφημιστικού σποτ. Ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, δεν μπόρεσε να πάρει μέρος σε ένα τέτοιο γύρισμα, και η Nissan, επίσημος Παγκόσμιος Αυτοκινητικός Χορηγός του UEFA Champions League, σκέφτηκε να τον αντικαταστήσει με μια θαυμάστριά του, την Αννα Ρουέντα Χερνάντεθ, φοιτήτρια από τη Μαδρίτη που εργάζεται ως part - time αρτοποιός!

Στο διαφημιστικό σποτ θα συμμετέχει επίσης ο παγκόσμιος πρεσβευτής της και άσσος της Μάντσεστερ Σίτι, Σέρτζιο Αγκουέρο.

Η Aννα εξεπλάγη όταν σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα ο Γκάρεθ Μπέιλ την κάλεσε να πάρει τη θέση του στο διαφημιστικό γύρισμα, στο πλάι του Αγκουέρο. Το γεγονός αυτό αποτέλεσε μια απρόσμενη και ευχάριστη στιγμή στην καθημερινότητά της που περιλαμβάνει μελέτη, ποδόσφαιρο με την τοπική ομάδα της CD Magerit, αλλά και δουλειά στο αρτοποιείο της μητέρας της στη Μαδρίτη.

Η Αννα είναι οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης και θαυμάστρια του Μπέιλ. Κατά τη διάρκεια των τηλεοπτικών γυρισμάτων ήταν λίγο νευρική, όμως μετά από λίγο μπήκε στο πετσί του ρόλου και το αποτέλεσμα που προέκυψε πραγματικά ενθουσιάζει. Τα νέα διαφημιστικά σποτ με πρωταγωνιστές την Αννα και τον Σέρτζιο θα είναι στον αέρα την ερχόμενη άνοιξη, ενώ παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια «πρόγευση».

Το UEFA Champions League εντάσσεται στο χαρτοφυλάκιο της Nissan με τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, που περιλαμβάνει το κρίκετ, όπως τα Παγκόσμια Κύπελλα ICC Ανδρών και Γυναικών, την Καναδική Ένωση Ποδοσφαίρου, καθώς και το City Football Group (Μάντσεστερ Σίτι, Μέλμπουρν Σίτι, Νιού Γιορκ Σίτι). Επίσης η συνεργασία της Nissan με το ΝCAA στις ΗΠΑ, σηματοδοτεί την μεγάλου εύρους χορηγία της στην ιστορία των συλλογικών αθλημάτων με την υποστήριξη 100 κολεγιών και πανεπιστήμιων. Επιπλέον, η Nissan έχει μια σειρά από πρεσβευτές σε αθλήματα, συμπεριλαμβανομένων των ποδοσφαιριστών Γκάρεθ Μπέιλ, Σέρτζιο Αγκουέρο και Αντρές Ινιέστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ