ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H Mercedes E-Class Cabriolet μπήκε στην παραγωγή

Produktionsstart im Mercedes-Benz Werk Bremen: Das neue E-Klasse Cabriolet Made in Bremen. 

Start of production at the Mercedes-Benz plant in Bremen: The new E-Class Cabriolet Made in Bremen.
Produktionsstart im Mercedes-Benz Werk Bremen: Das neue E-Klasse Cabriolet Made in Bremen. Start of production at the Mercedes-Benz plant in Bremen: The new E-Class Cabriolet Made in Bremen. DAIMLER AG

Η νέα Mercedes E-Class Cabriolet θα κατασκευάζεται μαζί με την κουπέ έκδοση της E-Class, αλλά και με τις κουπέ και κάμπριο της C-Class.

Κύριο χαρακτηριστικό της E-Class Cabriolet είναι βέβαια η υφασμάτινη οροφή, που ανοίγει/κλείνει μέσα σε 20 δευτερόλεπτα, σε ταχύτητες μέχρι και 50 χλμ./ώρα.

Εκτός των μεγαλύτερων διαστάσεων του αμαξώματος, σε σχέση με την προκάτοχο της, έχοντας μήκος 4.826 χλστ, πλάτος 1.860 χλστ, ύψος 1.428 χλστ και μεταξόνιο 2.873 χλστ, η νέα E-Class Cabriolet μοιάζει πολύ στην γενικότερη σχεδιαστική γραμμή με τις υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου.

Ο χώρος αποσκευών φτάνει πλέον τα 385 λίτρα, με την οροφή κλειστή και τα 310 όταν η οροφή ανοίγει, οπότε αποθηκεύεται στο επάνω μέρος του. Το πίσω κάθισμα είναι αναδιπλούμενο και διαιρούμενο.

Στο εσωτερικό συναντάμε νέους αεραγωγούς, δερμάτινες επενδύσεις, αλλά και δύο ψηφιακές οθόνες 12,3 ιντσών. Παράλληλα δεν λείπουν συστήματα όπως τα Aircap, που μειώνει τον στροβιλισμό του αέρα χωρίς να ενοχλούνται οι τέσσερις επιβάτες και Airscarf.

Σε ότι αφορά την γκάμα των κινητήρων, η νέα E-Class Cabriolet προσφέρει τις ίδιες επιλογές με την Coupe. Βασικός κινητήρας είναι ο 2,0 λίτρων με απόδοση 184 ίππων (Ε 200) ή 245 ίππων (Ε 300). Η κορυφαία έκδοση Ε 400 4Matic διαθέτει τον τρίλιτρο V6 με απόδοση 333 ίππους, ενώ για πρώτη φορά η κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς. Η βασική έκδοση πετρελαίου, είναι η Ε 220d, η οποία εφοδιάζεται με έναν κινητήρα 2,0 λίτρων, απόδοσης 194 ίππων, ενώ υπάρχει και η E 350d 4Matic με τον τρίλιτρο V6 κινητήρα των 258 ίππων.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ