ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η ξεχωριστή McLaren 570GT Black Edition

Η ξεχωριστή McLaren 570GT Black Edition

Μια ειδική έκδοση της570GTπαρουσίασε η McLaren Special Operations (MSO), το τμήμα της βρετανικής εταιρίας που εξειδικεύεται σε ιδιαίτερα supercars.

Οι αλλαγές είναι διακριτικές και περιορίζονται στη μαύρη Carbon Black βαφή, στην εξάτμιση από τιτάνιο και στην προσθήκη του πακέτου Sport Pack που βελτιώνει περαιτέρω την δυναμική συμπεριφορά.

Το στάνταρ αεροδυναμικό πακέτο έχει αντικατασταθεί από το πακέτο MSO Defined Black με αεραγωγούς, εμπρός και πίσω σπόιλερ και πλαϊνές ποδιές.

Τα κεραμικά-ανθρακονημάτινα δισκόφρενα, οι μαύρες δαγκάνες και οι ζάντες Gloss Black Diamond, τοποθετημένες σε ελαστικά Pirelli P Zero Corsa, συμπληρώνουν την εμφάνιση εξωτερικά, ενώ στην καμπίνα το μαύρο δέρμα και οι λεπτομέρειες από αλκαντάρα που θυμίζει ανθρακονήματα, σχεδόν σε κάθε σημείο που βλέπει ή έρχεται σε επαφή ο οδηγός, κάνουν την ξεχωριστή 570GT ακόμη πιο ιδιαίτερη.

Η ξεχωριστή McLaren 570GT Black Edition

Στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται και το πακέτο GT, που διαθέτει το σύστημα ανύψωσης της ανάρτησης και μεταξύ άλλων ένα ηχοσύστημα της Bowers & Wilkins. O V8 biturbo κινητήρας των 3.8 lt προσφέρει στην 570GT ισχύ 570 ίππων, ενώ συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων που μεταδίδει την κίνηση στους πίσω τροχούς.

Ο πίνακας των επιδόσεων αναφέρει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 328 χλμ./ώρα. Ο χαρακτήρας της 570GT μεταβάλλεται μέσα από τα τρία προγράμματα οδήγησης Normal, Sport και Track. Μόνο 100 θα είναι οι 570GT που θα δεχθούν τις περιποιήσεις της MSO με τιμή περί τις 205.000 ευρώ (στην Μεγ. Βρετανία) και παράδοση σε όλο τον κόσμο από το ερχόμενο καλοκαίρι…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ