ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Ιόνια Οδός ενώνεται με τη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου

Η Ιόνια Οδός ενώνεται με τη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου

Η ένωση της Γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου με την Ιόνια Οδό είναι από τα πιο σημαντικά νέα που είχαμε αυτό το καλοκαίρι. Το ανθρώπινο δυναμικό και η συμβολή του (video).

Τα οδικά έργα που κατασκευάζονται μένουν ως απόδειξη της δυνατότητας του ανθρώπου να δημιουργεί ένα καλύτερο μέλλον στην αυτοκίνηση.

Οι αυτοκινητόδρομοι θα είναι εκεί για να μας εξυπηρετούν, θα τους απολαμβάνουμε, θα οδηγούμε με περισσότερη ασφάλεια, να πηγαίνουμε συντομότερα στον προορισμό μας.

Όμως, πίσω από όλες αυτές τις κατασκευές βρίσκονται οι άνθρωποι, τόσο αυτοί που δούλεψαν στα αμέτρητα εργοτάξια, όσο και αυτοί που δουλεύουν στη λειτουργία των έργων.

Σχεδόν πριν έναν μήνα, την 1η Ιουνίου, υποδέχθηκαν την 4η - κατά σειρά - παράδοση νέου τμήματος της Ιόνιας Οδού σε κυκλοφορία. Αν και αφορούσε ένα μικρό – μόλις 6,5 χιλιομέτρων – τμήμα, ήταν πραγματικά σημαντική, καθώς ένωσε την Ιόνια Οδό με ένα σπουδαίο έργο υποδομής της Δυτικής Ελλάδας, αυτό της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης».

Τα 6,5 νέα χιλιόμετρα της Ιόνιας Οδού, περιλαμβάνουν ανάμεσα σε άλλα τεχνικά, τον Ανισόπεδο Κόμβο Αντιρρίου και τη σήραγγα της Μακύνειας, μια σήραγγα διπλού κλάδου, συνολικού μήκους 500 μέτρων, με δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση. Με την παράδοσή τους σε κυκλοφορία και την ένωση με τη Γέφυρα, ολοκληρώθηκε πλήρως το νότιο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου.

Πέρα όμως από ένωση Ιόνιας Οδού και Γέφυρας, στο βίντεοπου ακολουθεί αναδεικνύεται και μια άλλη «ένωση», αυτή των εργαζομένων των τμημάτων λειτουργίας και συντήρησης των δυο εταιριών.

Η 1η Ιουνίου ήταν η πρώτη από τις πολλές ημέρες που θα κληθούν να συνεργαστούν αρμονικά, στοχεύοντας μαζί στη μέγιστη ασφάλεια και εξυπηρέτηση όλων των οδηγών.

Αφιερωμένο λοιπόν το βίντεο σε αυτούς που εργάζονται συστηματικά, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, προκειμένου εμείς να κυκλοφορούμε καλύτερα.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ