ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Ford στις «Πιο Ηθικές Εταιρείες στον Κόσμο»

Η Ford στις «Πιο Ηθικές Εταιρείες στον Κόσμο»

Η Ford Motor Company αναδείχτηκε ως μία από τις «Παγκοσμίως Πιο Ηθικές Εταιρείες για 8 συνεχή χρονιά» κι αυτό είναι το καλύτερο σερί από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων.

Η δέσμευση της Ford στις ηθικές αξίες είναι εμφανής σε προγράμματα παρακολούθησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ασφάλειας συνθηκών εργασίας, στην προμήθεια ορυκτών πρώτων υλών από μη εμπόλεμες περιοχές, και σε πρωτοβουλίες όπως η «Συνεργασία για ένα Καθαρότερο Περιβάλλον» (Partnership for a Cleaner Environment) η οποία στοχεύει στην ενίσχυση της βιωσιμότητας μέσα από την εφοδιαστική αλυσίδα της Ford.

Η Ford καλλιεργεί επίσης μακροπρόθεσμες σχέσεις με προμηθευτές που περιλαμβάνουν ανταλλαγή άριστων πρακτικών, παροχή εκπαίδευσης και αξιολογήσεις προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι οι προμηθευτές πληρούν τόσο τις απαιτήσεις του νόμου όσο και τα πρότυπα της Ford.

Η λίστα με τις «Παγκοσμίως Πιο Ηθικές Εταιρείες» (World’s Most Ethical Companies) του Ινστιτούτου Ethisphere αναγνωρίζει και τιμά εταιρείες που προωθούν μία θετική αλλαγή μέσα από το ρόλο τους στην κοινωνία. Οι εταιρείες αυτές υπολογίζουν τους εργαζόμενους, τους επενδυτές, τους πελάτες και άλλους ενδιαφερόμενους πριν προβούν σε μία ενέργεια, ενώ οι αξίες και η εταιρική κουλτούρα τους ευθυγραμμίζονται με τις καθημερινές αποφάσεις τους.

Για τη συμβολή και τις προσπάθειές της, η Ford έχει διακριθεί και σε άλλες περιπτώσεις όπως:

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ