ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Ford επενδύει 750 εκατομμύρια ευρώ στην Ισπανία

Η Ford επενδύει 750 εκατομμύρια ευρώ στην Ισπανία

Κι ενώ στην Ελλάδα ψάχνουμε τις επενδύσεις, στην Ισπανία τις απολαμβάνουν συνεχώς. Ειδικά στο χώρο της βιομηχανίας αυτοκινήτου. Η Ford επενδύει πάνω από 750 εκατομμύρια ευρώ στο εργοστάσιο παραγωγής, στη Βαλένθια της Ισπανίας.

Η νέα επένδυση ανεβάζει το συνολικό ποσό που έχει επενδυθεί στις δραστηριότητες της Ford στη Βαλένθια σε περίπου 3 δισ. Ευρώ από το 2011. Η Βαλένθια θα είναι το εργοστάσιο παραγωγής της επόμενης γενιάς Kuga.

Απασχολώντας πάνω από 8.000 άτομα σε όλες τις δραστηριότητές της, η νέα επένδυση θα βοηθήσει στην εξασφάλιση θέσεων εργασίας στο εργοστάσιο της Ford στη Βαλένθια. Η επένδυση στοχεύει στη βελτίωση του κόστους και της παραγωγικότητας μέσω συνεργασίας της ομάδας διοίκησης, των συνδικάτων και του ανθρωπίνου δυναμικού.

Σήμερα, περίπου το 25% όλων των επιβατικών οχημάτων που πωλούνται στην Ευρώπη είναι SUV. Το Ford Kuga πλησιάζει το 50% του όγκου παραγωγής οχημάτων στη Βαλένθια. Οι ευρωπαϊκές πωλήσεις του Kuga από την αρχή της χρονιάς είναι 126.900, βελτίωση 22% συγκριτικά με το ίδιο διάστημα το 2016. Το Kuga είναι το τρίτο σε πωλήσεις μοντέλο της Ford στην Ευρώπη, μετά τα Fiesta και Focus…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ