ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η δύναμη "Μ" συναντά τον κόσμο του mobile gaming

Η δύναμη "Μ" συναντά τον κόσμο του mobile gaming

Εκατομμύρια gamers σε όλο τον κόσμο θα μπορούν να οδηγήσουν εικονικά τη νέα BMW M2 Competition και να "ξεκλειδώσουν" το compact μοντέλο υψηλών επιδόσεων σε διαφορετικά αγωνιστικά προγράμματα.

Η νέα BMW M2 Competition (κατανάλωση μικτού κύκλου θα έχει χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων: 9,9 - 10,0 λίτρα/100 χλμ., εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 225 – 228 γρ./χλμ.) στο δημοφιλές αγωνιστικό παιχνίδι για mobile συσκευές.

Χάρη στη συνεργασία μεταξύ BMW και Zynga οι παίκτες θα μπορούν να ξεκλειδώσουν και να οδηγήσουν το compact μοντέλο υψηλών επιδόσεων σε διαφορετικά αγωνιστικά προγράμματα - πολύ πριν κυκλοφορήσει στο δρόμο.

Η ομάδα σχεδίασης του CSR2 συνεργάστηκε με τους υπεύθυνους εξέλιξης της BMW για να φέρει την κάθε λεπτομέρεια της BMW M2 Competition στο παιχνίδι. Από την εμπρός ποδιά και τα μεγαλύτερα, ανασχεδιασμένα "νεφρά" της μάσκας BMW σε high-gloss black μέχρι τα προαιρετικά νέα καθίσματα M Sport τύπου μπάκετ, και τη νέα, αποκλειστική, μεταλλική εξωτερική απόχρωση Hockenheim Silver: Η παραμικρή λεπτομέρεια της μοναδικής BMW M2 Competition έχει αναπαραχθεί σχολαστικά στο παιχνίδι.

Ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσεις τη σχεδίαση και τις νέες επιλογές εξοπλισμού είναι μέσω της Επαυξημένης Πραγματικότητας, χρησιμοποιώντας το στοιχείο Augmented Reality Mode του CSR2, που ρεαλιστικά τοποθετεί το μοντέλο στο χώρο και έχει τη δυνατότητα να φαίνεται από όλες τις γωνίες.

Η BMW M2 Competition σύντομα θα γίνει η αγαπημένη της κοινότητας των gamers. Στην καρδιά της ‘χτυπά’ ο νέος κινητήρας που προέρχεται από τις BMW M3 και BMW M4. Ο εξακύλινδρος εν σειρά κινητήρας με τεχνολογία M TwinPower Turbo αποδίδει 410 hp και επιταχύνει το όχημα από 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 4,2 δευτερόλεπτα. Για πρώτη φορά, οι οδηγοί BMW M2 θα μπορούν να χρησιμοποιούν δύο διακόπτες επιλογής στην κεντρική κονσόλα για να προσαρμόζουν άμεσα διάφορα χαρακτηριστικά και ρυθμίσεις του κινητήρα, του συστήματος διεύθυνσης και των λειτουργιών Drivelogic, εάν υπάρχει M DCT.

Από τότε που λανσαρίστηκε το πρώτο μοντέλο της BMW στο CSR2, οι παίκτες έχουν αγωνιστεί σε πάνω από 1,88 δις αγώνες με BMW, κατά μέσο όρο υπάρχουν πάνω από τρία εκατομμύρια αγώνες με BMW καθημερινά και οι παίκτες CSR 2 έχουν ‘αποκτήσει’ πάνω από 85 εκατομμύρια αυτοκίνητα BMW, ενώ πάνω από 26,5 εκατομμύρια παίκτες CSR 2 έχουν "δική τους" BMW στο παιχνίδι.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να κατεβάσουν το CSR 2 δωρεάν από το App Store για iPhone και iPad και Google Play…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ