ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Audi παίζει… μπάλα

Η Audi παίζει… μπάλα

Το Allianz Arena θα φιλοξενήσει στις 1 και 2 Αυγούστου το τουρνουά ποδοσφαίρου Audi Cap. Στην έκδοση του κυπέλλου Audi θα πάρουν μέρος η Μπάγερν Μονάχου, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Λίβερπουλ και η Νάπολη.

Το περίφημο Allianz Arena πρόκειται να φιλοξενήσει στις 1 και 2 Αυγούστου το τουρνουά ποδοσφαίρου Audi Cap. Στην έκδοση του κυπέλλου Audi θα πάρουν μέρος η Μπάγερν Μονάχου, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Λίβερπουλ και η Νάπολη, τέσσερις σπουδαίες ομάδες.

Την πρώτη αγωνιστική (5.45 μ.μ.) Η Ατλέτικο θα αντιμετωπίσει τη Νάπολη και στη συνέχεια (8.30 μ.μ.), η Λίβερπουλ θα παίξει με την Μπάγερν. Στις 2 Αυγούστου, οι δύο ηττημένοι θα παίξουν πρώτοι και δύο κερδισμένοι στον μεγάλο τελικό.

Ωστόσο, εκτός από τους αγώνες, οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δικές τους ποδοσφαιρικές δεξιότητες στο Audi Intelligence Court. Ένα ειδικό σύστημα παρακολούθησης καταγράφει τις ατομικές επιδόσεις των παικτών και τους συντάσσει στο τέλος του παιχνιδιού σε ένα μόνο σχήμα. Με παρόμοια τεχνολογία, και συγκεκριμένα το Audi Player Index, οι υπεύθυνοι για το Audi Cup μπορούν να καθορίσουν τον άνθρωπο του αγώνα σε κάθε ματς.

Εξάλλου, στο Audi #SuperQ, επιλεγμένοι θεατές θα αγωνιστούν στον πρώτο εικονικό αγώνα σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου με τον πρωταθλητή του World Rallycross Ματίας Εκστρομ. Κατά την προετοιμασία για το Audi Cup, ο Σουηδός έβαλε σε μια πραγματική πίστα το 560 ίππων Audi S1 ​​EKS RX quattro. Το κύκλωμα ψηφιοποιήθηκε στη συνέχεια. Χάρη στην εικονική πραγματικότητα, οι συμμετέχοντες στο Allianz Arena θα μπορούν να ανταγωνιστούν το Εκστρομ.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ