ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Alfa Romeo Stelvio Aυτοκίνητο της Xρονιάς 2018 στην Ιταλία

Η Alfa Romeo Stelvio Aυτοκίνητο της Xρονιάς 2018 στην Ιταλία

Οι αναγνώστες του Quattroruote, έδωσαν στο πρώτο SUV της μάρκας Alfa Romeo το βραβείο του μηνιαίου περιοδικού, το οποίο πέρυσι είχε πάρει η Giulia Sports Sedan. Η τελετή απονομής έγινε στο Μιλάνο.

Οι αναγνώστες του ιταλικού περιοδικού Quattroruote, έδωσαν στο πρώτο SUV της μάρκας Alfa Romeo το πιο πολυπόθητο βραβείο του μηνιαίου περιοδικού, το οποίο πέρυσι είχε πάρει η Giulia Sports Sedan.

Η τελετή απονομής έγινε στο Μιλάνο στo πλαίσιo της "Quattroruote Day" μπροστά σε ένα κοινό που αποτελούσαν κορυφαίες προσωπικότητες της βιομηχανίας, της δημοσιογραφίας και του αυτοκινητιστικού κλάδου. Το βραβείο απονεμήθηκε στον Alfredo Altavilla, Chief Operating Officer  FCA Emea.

Λαμβάνοντας το 34,2% των ψήφων το πρώτο SUV της Alfa Romeo, αναδείχθηκε πρώτο στη ψηφοφορία εκτοπίζοντας  όχι λιγότερους από 12 εξαιρετικούς ανταγωνιστές. Η νίκη της Stelvio γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακή, αν λάβουμε υπόψη ότι τα μοντέλα που κατέλαβαν τη δεύτερη και την τρίτη θέση πήραν μόλις το 10,9% και το 9,2% των ψήφων αντίστοιχα.

Στο διαγωνισμό, ο οποίος διεξάγεται από το 2000, τα αυτοκίνητα της FCΑ έχουν πάρει 12 νίκες.

Η Stelvio εκφράζει όλα τα συναισθήματα που είναι συνώνυμα με το αυθεντικό "Alfa Spirit", το οποίο τώρα ενσαρκώνεται σε ένα SUV για πρώτη φορά στον έναν αιώνα ιστορίας της μάρκας. Επιπλέον, η Stelvio Quadrifoglio αναδείχθηκε το πιο γρήγορο και ασφαλές SUV παραγωγής στον κόσμο με χρόνο ρεκόρ στο θρυλικό Nürburgring  της Γερμανίας, και έχοντας εξασφαλίζει 5 αστέρια  από το Euro NCAP.

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Τα πιο καυτά μοντέλα που θα τρελάνουν την καλοκαιρινή Αθήνα

Κάναμε το τελευταίο casting πριν κλείσουν τα πρακτορεία για καλοκαιρινές διακοπές. Ιδού τα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24