ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Goodyear Dunlop Ελλάς - 50 χρόνια στην ελληνική αγορά

Goodyear Dunlop Ελλάς - 50 χρόνια στην ελληνική αγορά

Η Goodyear Dunlop Ελλάς, μισό αιώνα τώρα είναι η εταιρεία που διαθέτει ελαστικά και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Σε αυτά τα χρόνια, έλαβε αρκετές διεθνείς και εγχώριες τιμητικές διακρίσεις.

Το 2011, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Goodyear Dunlop Ελλάς κέρδισε το βραβείο «Υποστηρικτικής Ηγεσίας» για την ευρωπαϊκή αγορά. Αντιστοίχως, το 2016 η εταιρεία βραβεύθηκε με το διεθνές αριστείο του οργανισμού «Global Trade Leaders Club» σε αναγνώριση της προσήλωσης που επέδειξε σε ποιοτικές δράσεις αναφορικά με την επιχειρηματικότητα.

Πρόσφατα, άλλο ένα σημαντικό βραβείο απονεμήθηκε στην Goodyear Dunlop Ελλάς από τον ελληνικό θεσμό «Best Workplaces 2017» στην κατηγορία των επιχειρήσεων που απασχολούν από 20-49 εργαζόμενους.

Η Goodyear και η Dunlop θεωρούνται από τους παλαιότερους κατασκευαστές ελαστικών παγκοσμίως. Η γκάμα προϊόντων τους καλύπτει όλους τους τύπους οχημάτων, μοτοσικλετών και αεροσκαφών με πιστοποιημένες πατέντες ευρεσιτεχνίας, έξυπνη σχεδίαση και προωθημένη τεχνολογία.

Τα τελευταία 50 χρόνια, αμφότερες έχουν παρουσιάσει ελαστικά που σημείωσαν μεγάλη εμπορική επιτυχία και ως εκ τούτου χαρακτηρίστηκαν εμβληματικά.

Σειρές ελαστικών όπως τα Eagle και Eagle F1, τα Aquatred και τα νεότερα HydraGrip της Goodyear ή τα Dunlop Sport Maxx RT αποτελούν σημείο αναφοράς το καθένα στην κατηγορία του, ενσωματώνοντας, σε κάθε γενιά εξέλιξής τους, μοναδικά χαρακτηριστικά ταυτότητας…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ