ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Γνήσια Αξεσουάρ Opel για το Crossland X

The slopes are calling: Winter sports fans can take everything they need for their skiing holiday thanks to the matching roof rack systems for the Opel Crossland X.
The slopes are calling: Winter sports fans can take everything they need for their skiing holiday thanks to the matching roof rack systems for the Opel Crossland X. OPEL AUTOMOBILE GMBH

Το Opel Crossland X προσφέρει άνεση, ενώ τα γνήσια αξεσουάρ που το συνοδεύουν το κάνουν ακόμα πιο πρακτικό.

Το Opel Crossland X κυκλοφορεί στην Ελλάδα από το περασμένο καλοκαίρι, ως το μεσαίο SUV της μάρκας, ένα αυτοκίνητο στην κατηγορία των Crossovers. Την άνεση και την πρακτικότητα του αυτοκινήτου, ενισχύουν τα γνήσια αξεσουάρ που το συνοδεύουν, όπως: μπαγκαζιέρες, σχάρες οροφής, ελαστικά και αλυσίδες χιονιού, εξοπλισμός άνεσης, ασφάλειας, προστασίας και συστήματα πλοήγησης.

Σε στιλιστικές προσθήκες, η Opel προσφέρει ελκυστικά, διακοσμητικά μαρσπιέ με εμφάνιση αλουμινίου με φωτιζόμενο λογότυπο Opel (LED), καλύμματα πεντάλ OPC Line από ανοξείδωτο ατσάλι και μαύρους λασπωτήρες.

Για τις γρατζουνιές και τους λεκέδες στο χώρο αποσκευών, προσφέρεται το έξυπνο σύστημα FlexOrganizer, το προστατευτικό, αντιολισθητικό πάτωμα και η επένδυση του χώρου αποσκευών. Εξάλλου, λασπωμένες γαλότσες ή μπότες του σκι μπορούν να τοποθετούνται άφοβα στα ελαστικά πατάκια – ώστε η καμπίνα επιβατών να παραμένει πάντα καθαρή.

Εξάλλου, διαθέσιμα είναι και πολυάριθμα αξεσουάρ FlexConnect, που τοποθετούνται και αφαιρούνται εύκολα από τα εμπρός προσκέφαλα: βάση tablet για παρακολούθηση ταινιών ή ανάγνωση βιβλίων, άγκιστρο ή κρεμάστρα FlexConnect. Πρόσθετη άνεση στους επιβάτες της δεύτερης σειράς παρέχει ένα αναδιπλούμενο τραπεζάκι με ενσωματωμένη ποτηροθήκη καθώς και ένθετες ποτηροθήκες και αποθηκευτικοί χώροι για καλλυντικά, γραφική ύλη ή μικροαντικείμενα της καθημερινότητας.

Εάν μεταφέρονται κατοικίδια ή μεγάλα αντικείμενα μέσα στο αυτοκίνητο, διατίθεται και σταθερό διαχωριστικό πλέγμα, όπως και ευέλικτο δίχτυ στο χώρο αποσκευών. Κατά τα λοιπάν, οι πελάτες του Crossland X μπορούν να δημιουργούν πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο με την αλουμινένια βασική σχάρα και μία συλλογή από μπαγκαζιέρες, ενώ διαθέσιμη είναι και μια σειρά από παιδικά καθίσματα και συστήματα συγκράτησης για όλες τις ηλικιακές ομάδες…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ