ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Για δοκιμαστική οδήγηση το νέο Renault Megane

Για δοκιμαστική οδήγηση το νέο Renault Megane

Την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το νέο Renault Megane θα έχει το κοινό στη χώρα μας από 28 Ιουνίου μέχρι 8 Ιουλίου.

Την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το νέο Renault Megane, θα έχει το κοινό της χώρας μας.

Με τα MEGANE OPEN DAYS που θα πραγματοποιηθούν από τις 26 Ιουνίου έως και τις 8 Ιουλίου, το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων της Renault σε όλη την Ελλάδα προσκαλεί το κοινό να ανακαλύψει τη μοναδική οδηγική αίσθηση που προσφέρει το νέο Renault Megane.

Παράλληλα το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά όλα τα προηγμένα συστήματα του μοντέλου, όπως το σύστημα πολυμέσων R-Link2 με την κάθετη οθόνη αφής των 8,7’’, αλλά και το αποκλειστικό σύστημα multisense που διαμορφώνει το χαρακτήρα του αυτοκινήτου σύμφωνα με τις προτιμήσεις του οδηγού.

Για δοκιμαστική οδήγηση το νέο Renault Megane

Με έντονη σχεδιαστική προσωπικότητα, δυναμικό οδηγικό χαρακτήρα, προηγμένους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, αλλά και εφοδιασμένο με τεχνολογικές λύσεις που κανείς συναντά μόνο σε μοντέλα μεγαλύτερων κατηγοριών, το νέο Renault Megane διαθέτει το μεγαλύτερο πλάτος και ταυτόχρονα το χαμηλότερο ύψος στην κατηγορία του.

Παράλληλα στο πλαίσιο των MEGANE OPEN DAYS, θα ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων ένα ειδικό πλαίσιο προνομίων για την απόκτηση του νέου Renault Megane, το οποίο εκτός των άλλων περιλαμβάνει χρηματοδοτικό πρόγραμμα με προνομιακό επιτόκιο 3,9%, καθώς βεβαίως και 5 χρόνια δωρεάν εργοστασιακή εγγύηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ