ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Φτιάξε το Duster που θέλεις εσύ

Φτιάξε το Duster που θέλεις εσύ
TOUTE UTILISATION DE L'IMAGE SANS AUTORISATION DE RENAULT EST STRICTEMENT INTERDITE. CONTACT : [email protected]

Το νέο Dacia Duster ήδη έχει λανσαριστεί με επιτυχία στην Ελλάδα, έχοντας μάλιστα πιστό κοινό από την προηγούμενη έκδοση, αλλά και νέους αγοραστές, λόγω του πιο SUV χαρακτήρα του.

Με κύρια προτερήματα την αντοχή του στα δύσκολα, αλλά και την αξιοπιστία του, είναι κατάλληλο τόσο για εντός όσο και για εκτός δρόμου διαδρομές.

Πέραν της ευρείας γκάμας εκδόσεων εξοπλισμού και χρωμάτων, πλέον, οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια σειρά ειδικά σχεδιασμέων για το μοντέλο αξεσουάρ.

Η γκάμα περιλαμβάνει λύσεις που ενισχύουν το στυλ, αλλά και τον πρακτικό χαρακτήρα του μοντέλου, ενώ φέρει και προηγμένες τεχνολογικές λύσεις, όπως το black box που μέσω μιας τοποθετημένης στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου κάμερας καταγράφει την κίνηση του οχήματος, προσφέροντας πολύτιμα στοιχεία στην περίπτωση κάποιου ατυχήματος. Επίσης η κάμερα εμπρός τυφλού σημείου με γωνία επόπτευσης 180ο συμβάλει στην ασφάλεια βελτιώνοντας την ορατότητα του οδηγού στις διασταυρώσεις.

Η εισαγωγική εταιρεία έχει δημιουργήσει 3 πακέτα αξεσουάρ: το Cross Road Pack είναι ιδανικό τόσο για τις εκδόσεις 4Χ2, όσο και τις 4Χ4 προσφέροντας αυξημένη προστασία στο αμάξωμα, αλλά και στο εσωτερικό μέσω ειδικά διαμορφωμένων ελαστικών στοιχείων τονίζοντας την Crossover πλευρά του μοντέλου. Αντίστοιχα, το πακέτο Off Road Pack Extreme, ειδικά σχεδιασμένο για τις εκδόσεις 4Χ4 και για όσους θέλουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις εκτός δρόμου δυνατότητες του μοντέλου, διαθέτει επιπλέον μεταλλικές προστατευτικές ποδιές για το κάτω μέρος του κινητήρα, το πίσω διαφορικό, αλλά και το ρεζερβουάρ καυσίμου. Τέλος το πακέτο Easy Pack εστιάζει στην άνεση και τη χρηστικότητα ενισχύοντας την ευκολία χρήσης στις καθημερινές μετακινήσεις.

Τα 3 πακέτα προσφέρονται σε προνομιακές τιμές τόσο για τους νέους αγοραστές του μοντέλου, όσο και για αυτούς που ήδη το έχουν αποκτήσει...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ