ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Φρεσκαρισμένο Honda Jazz και με νέο κινητήρα turbo 1.5lt

HONDA REVEALS FRESH LOOK AND NEW ENGINE OPTION FOR JAZZ SUPERMINI
HONDA REVEALS FRESH LOOK AND NEW ENGINE OPTION FOR JAZZ SUPERMINI HONDA REVEALS FRESH LOOK AND NEW ENGINE OPTION FOR JAZZ SUPERMINI

Στα μέσα Σεπτεμβρίου, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η Honda θα παρουσιάσει το facelift του Jazz που θα πλαισιώνεται και με τον πιο ισχυρό κινητήρα που έχει εφοδιάσει ποτέ το μοντέλο, που αργότερα μέσα στη χρονιά θα λανσαριστεί στην αγορά.

Οι εξωτερικές αλλαγές ευθυγραμμίζουν το Jazz με το πιο πρόσφατο στυλ της οικογένειας Honda. Ο μπροστινός προφυλακτήρας είναι εξαιρετικά γλυπτός, με πιο επιθετικά περιγράμματα γύρω από τους αεραγωγούς. Στο πίσω μέρος, έχει ανασχεδιαστεί ο προφυλακτήρας. Τέλος, ως επιλογή χρώματος προστέθηκε το μεταλλικό Skyride Blue.

Το ανανεωμένο Honda Jazz διατηρεί την εξαιρετική ευελιξία του προηγούμενου μοντέλου, συμπεριλαμβανομένου του χώρου αποσκευών των 354 λίτρων (μέχρι 897 λίτρα με τα πίσω καθίσματα διπλωμένα) και του χώρου των επιβατών που είναι ασυναγώνιστος στην κατηγορία.

Το εξαιρετικά πρακτικό σύστημα Magic Seat 60:40, με το οποίο αναδιπλώνεται προς τα πίσω ο πάγκος των καθισμάτων, διευρύνει τον εσωτερικό χώρο στα 2,480 μ., ενώ το μέγιστο ύψος φόρτωσης φθάνει στα 1,280 μ.

Ο βασικός εξοπλισμός της Jazz περιλαμβάνει σύστημα ελέγχου ταχύτητας, θερμαινόμενα καθίσματα, αυτόματους προβολείς και σύστημα City-Brake Active. Οι ανώτερες εκδόσεις περιλαμβάνουν σύστημα ενημέρωσης ψυχαγωγίας Honda Connect 7 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, είσοδο και εκκίνηση χωρίς κλειδί, καθώς και προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας, όπως προειδοποίηση προειδοποίησης σύγκρουσης, προειδοποίηση απόκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας και αναγνώριση κυκλοφοριακής σήμανσης.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ