ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Έτοιμη για… ακροβατικά η Skoda

Έτοιμη για… ακροβατικά η Skoda

H Skoda σύναψε συμφωνία με το παγκοσμίου φήμης Cirque du Soleil.

Τον Ιανουάριο του 2007 παρακολούθησα για πρώτη φορά το περίφημο Cirque du Soleil στη Ρώμη, κατά τη διάρκεια των σημαντικών εκδηλώσεων της Fiat για την παρουσίαση του νέου, τότε Bravo. Δίπλα από το Ολυμπιακό Στάδιο της ιταλικής πρωτεύουσας, οι ακροβάτες εξέπληξαν άπαντες, με τους περισσότερους να μην γνωρίζουν καν αυτό το γκρουπ.

Έμαθα λοιπόν ότι διαθέτουν 5 ομάδες, μία για κάθε ήπειρο, προκειμένου να δίνουν παραστάσεις με όσο το δυνατόν μικρότερες διαδρομές και λιγότερα κόστη.

Τώρα έρχεται η Skoda να συνάψει συμφωνία με το παγκοσμίου φήμης “Τσίρκο του Ήλιου” - Cirque du Soleil. Η καναδική εταιρία ζωντανής ψυχαγωγίας είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις συναρπαστικές παραστάσεις και τους ταλαντούχους καλλιτέχνες της.

Πάνω από 180 εκατομμύρια θεατές έχουν παρακολουθήσει παραστάσεις του Cirque du Soleil από τότε που ξεκίνησε, πριν από 30 χρόνια περίπου. Φέτος, το Cirque du Soleil ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο στο πλαίσιο περιοδείας με 10 διαφορετικές παραστάσεις, πολλές από τις οποίες φιλοξενούνται σε σημαντικές αγορές της Skoda στην Ευρώπη, ενώ η ετήσια τουρνέ περιλαμβάνει ακόμα και μία εμφάνιση στην Κίνα.

Η συνεργασία της μάρκας με το διάσημο καλλιτεχνικό τσίρκο Cirque du Soleil ανοίγει στη τσέχικη φίρμα πολλές νέες ευκαιρίες για την προσέγγιση εκατομμυρίων νέων, υποψηφίων πελατών…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ