ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ετοιμάζει ελαφρύ επαγγελματικό και van η Piaggio

Ετοιμάζει ελαφρύ επαγγελματικό και van η Piaggio

Θα συνεργαστεί με την κορυφαία σε αυτό το είδος κινεζική εταιρεία.

Ο όμιλος Piaggio από χρόνια διαθέτει μικρά τρίτροχα (APE) και τετράτροχα (Porter) που χρησιμοποιούνται για εμπορευματικές μεταφορές. Ωστόσο, τώρα ετοιμάζεται να μπει σε μεγαλύτερα ελαφρά επαγγελματικά, όχι μόνη της αλλά σε συνεργασία με κινεζικό κολοσσό.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Piaggio & C. S.p.A. (PIA), Roberto Colaninno, και ο διευθύνων σύμβουλος της Foton Motor Group, Wang Jinyu, υπέγραψαν στο Πεκίνο μία σημαντική προκαταρκτική συμφωνία για τη στρατηγική ανάπτυξη μίας νέας γκάμας ελαφρών τετράτροχων επαγγελματικών οχημάτων.

Κατά τη διάρκεια των προσεχών μηνών, μια ομάδα εργασίας αποτελούμενη από εκπροσώπους των δύο εταιρειών θα εξετάσει τα κατασκευαστικά και εμπορικά σχέδια και θα συντάξει τα τελικά συμβόλαια. Δεδομένης της θετικής έκβασης αυτών των δραστηριοτήτων, ο στόχος είναι να οριστικοποιηθεί η τεχνική τεκμηρίωση για το σχέδιο και οι σχετικές συμβάσεις μέχρι την άνοιξη του 2018.

Η συμφωνία αποτελεί μέρος της στρατηγικής για την ενίσχυση και τον εκσυγχρονισμό της προσφοράς του Τμήματος Επαγγελματικών Οχημάτων. Αντικειμενικός σκοπός της, είναι η ανάπτυξη μιας νέας σειράς επαγγελματικών οχημάτων που θα επιτρέψουν στον όμιλο Piaggio να επεκταθεί στη διεθνή αγορά και να μειώσει τα κόστη, βλέποντας τις θετικές προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου.

Σχεδιάζεται η ανάπτυξη διαφορετικών τύπων οχημάτων σε μοντέλα mini pick-up και mini van, για μεταφορά επιβατών και εμπορευμάτων, ώστε να καλυφθεί η αυξανόμενη ζήτηση για λύσεις εμπορικής μετακίνησης εντός της πόλης...

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έρευνα: Αυτοί είναι οι 24 νεκροί του Πολυτεχνείου

Διαβάστε τα στοιχεία της έρευνας του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο Πολυτεχνείο. Δείτε σχεδιάγραμμα με το σημείο όπου έπεσαν νεκροί ή τραυματίστηκαν

4 ταινίες και 5 σειρές για το ΣΚ σου

Όλες οι ταινίες και σειρές που αξίζει να τσεκάρεις αυτό το σαββατοκύριακο.

Μάνδρα: 'Αυτοκίνητα πέφτουν πάνω μου', τα τελευταία λόγια 38χρονου αγνοούμενου

Ένα από τα πολλά τραγικά πρόσωπα της θεομηνίας που έπληξε τη Δυτική Αττική, είναι και ο 38χρονος οδηγός φορτηγών Γιάννης Ρούμελης, που αγνοείται από το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή της Μάνδρας.

Τι είπε ο Κυριάκος στον Άδωνι και τον ανάγκασε να σταματήσει τις τηλεπωλήσεις

Τα μυστικά SMS που αντάλλαξαν οι δύο γίγαντες της πολιτικής.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24