ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Εργαζόμενοι Fiat εναντίον Κριστιάνο Ρονάλντο

Εργαζόμενοι Fiat εναντίον Κριστιάνο Ρονάλντο

Οι εργαζόμενοι της Fiat, έχουν να λάβουν αύξηση περίπου 10 χρόνια και σύμφωνα με τους ίδιους, το ποσό της μεταγραφής του Ρονάλντο είναι ίσο με 200 ευρώ αύξηση σε καθένα εργαζόμενο τον μήνα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να μην κατάφερε στο Μουντιάλ η Εθνική Πορτογαλίας να προκριθεί στην τελική φάση, ωστόσο φρόντισε να κάνει αμέσως μετά τις διακοπές του στην Ελλάδα, στη Μεσσηνία και στην Πάρο.

Για τον Πορτογάλο σταρ δεν είναι πλέον μυστικό, ότι ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Γιουβέντους.

Μια μεταγραφή που αναμένεται να κοστίσει 200 εκατ. (100 ο ίδιος και 120 η Ρεάλ Μαδρίτης) και θα είναι μόλις η δεύτερη πιο ακριβή μετά του Νεϊμάρ.

Εδώ λοιπόν έγκειται το πρόβλημα που έχει προκύψει στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Τορίνο, έδρα της Γιουβέντους, αλλά και της Fiat, της οποίας η ιδιοκτήτρια οικογένεια Ανιέλι, έχει στην ιδιοκτησία της και τη θρυλική ομάδα.

Οι εργαζόμενοι της εταιρείας, έχουν να λάβουν αύξηση περίπου 10 χρόνια και σύμφωνα με τους ίδιους, το ποσό της μεταγραφής του Ρονάλντο είναι ίσο με 200 ευρώ αύξηση σε καθένα εργαζόμενο τον μήνα.

Βέβαια, στις μπίζνες αυτά δεν μπαίνουν στη ζυγαριά. Η Fiat Chrysler Automobiles δαπανά περίπου 125 ετησίως για χορηγίες, εκ των οποίων τα 26,5 εκατ. τα δίνει στην Γιουβέντους, ακριβώς για να προβάλλει τα προϊόντα της, με σκοπό την αύξηση των πωλήσεων.

Αυτόν ακριβώς τον τομέα σκοπεύει να ενισχύσει και η επικείμενη μεταγραφή Ρονάλντο, ο οποίος προορίζεται για πρεσβευτή του ομίλου, πέραν βεβαίως ότι θα αποτελέσει σημαία της Γιουβέντους στην προσπάθεια να φέρει ξανά το τρόπαιο του Champions League στο Τορίνο.

Εργαζόμενοι Fiat εναντίον Κριστιάνο Ρονάλντο

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ