ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Επιβλητικό το νέο Audi A7

Dynamic photo
Colour: Ara Blue
Dynamic photo Colour: Ara Blue AUDI AG

Το νέο τετράθυρο κουπέ αντιπροσωπεύει σε μεγάλο βαθμό το νέο σχεδιαστικό ύφος της Audi. Ένα σπορ μοντέλο που συνδυάζει δυναμική οδήγηση και κορυφαία άνεση.

Το νέο τετράθυρο κουπέ αντιπροσωπεύει σε μεγάλο βαθμό το νέο σχεδιαστικό ύφος της Audi. Ένα σπορ μοντέλο που συνδυάζει δυναμική οδήγηση και κορυφαία άνεση, ξεχωρίζει από την εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση με φουτουριστική αύρα στο εσωτερικό, διαθέτει δυναμική τετραδιεύθυνση για απόλυτο έλεγχο και οδηγική ευχαρίστηση, ενώ για πρώτη φορά τα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης Audi AI, τοποθετούντεια σε ένα σπορ μοντέλο.

Η σύγχρονη εκδοχή του Gran Turismo, μας μεταφέρει στη νέα πλήρως ψηφιακή εποχή. Στο μπροστινό τμήμα, η μάσκα Singleframe - ευρύτερη και χαμηλότερη από αυτή του Audi A8 - οι στενοί προβολείς, οι εισαγωγές του αέρα και η επίπεδη μπροστινή άκρη επικοινωνούν άμεσα το πνεύμα του Gran Turismo.

Το Audi A7 χαρακτηρίζεται από μεγάλο καπό και μακρύ μεταξόνιο, με τους τροχούς να είναι τοποθετημένοι κοντά στα άκρα του αμαξώματος. Τα γονίδια Quattro είναι εμφανή σε όλο το αμάξωμα και καθορίζουν τις αναλογίες του. Οι τέσσερις καθοριστικές διαστάσεις είναι, μήκος 4.969 χιλιοστά, μεταξόνιο 2.926 χιλιοστά, πλάτος 1.908 χιλιοστά ενώ η απόσταση από το έδαφος είναι 1.422 χιλιοστά.

Στο πίσω μέρος, ένα ενσωματωμένο σπόιλερ εκτείνεται αυτόματα στα 120 χλμ./ώρα.

Interior
Interior AUDI AG

Το εσωτερικό είναι φουτουριστικό, με λιτό σχεδιασμό, άψογη ισορροπία έντασης και μοντερνισμού. Η κεντρική κονσόλα είναι προσανατολισμένη προς τον οδηγό, υπογραμμίζοντας τον σπορ χαρακτήρα του Gran Turismo.

Η επάνω οθόνη 10,1 ιντσών (σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης MMI plus) είναι στραμμένη προς τον οδηγό. Με οπτικά προηγμένης τεχνολογίας και πλαίσιο σε χρώμα γκρι γραφίτη, σχεδόν εξαφανίζεται στο ταμπλό όταν είναι απενεργοποιημένη.

Η εσωτερική αρχιτεκτονική συνδυάζεται άψογα με το concept της Audi MMI Touch Response. Αντικαθιστά το περιστροφικό κουμπί και τα συμβατικά πλήκτρα και χειριστήρια του προηγούμενου μοντέλου με δύο μεγάλες οθόνες αφής υψηλής ανάλυσης.

Εκτός από τα συστήματα Audi AI, το νέο A7 Sportback διαθέτει συνολικά 39 συστήματα υποβοήθησης οδηγού για να διευκολύνει τον οδηγό.

Όλοι οι κινητήρες στο νέο A7 διαθέτουν ένα ήπιο υβριδικό σύστημα (Mild Hybrid EV) στο βασικό εξοπλισμό, για μεγαλύτερη άνεση και ενεργειακή απόδοση. Το νέο Audi A7 θα λανσαριστεί αρχικά με τον 3.0 V6 TFSI κινητήρα, που αποδίδει 340 hp και 500 Nm…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ