ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Επιβλητική και ανοικτή στις προκλήσεις η νέα E-Class Cabriolet

Επιβλητική και ανοικτή στις προκλήσεις η νέα E-Class Cabriolet
DAIMLER AG

Ετοιμη για παραγγελίες η νέα E-Class Cabriolet, η οποία ολοκληρώνει την οικογένεια της E-Class. Είναι μεγαλύτερη από την προηγούμενη και προσφέρεται με τέσσερις δυνατούς και αποδοτικούς κινητήρες πετρελαίου και βενζίνης.

Θα είναι διαθέσιμη τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα, ωστόσο οι τιμές ανακοινώθηκαν και άνοιξαν οι παραγγελίες. Το ανοιχτό τετραθέσιο μοντέλο της γερμανικής φίρμας, με τη μαλακή, υφασμάτινη οροφή, κοστολογείται από €74.150.

Η νέα E-Class Cabriolet είναι μεγαλύτερη από την προηγούμενη και προσφέρεται με τέσσερις δυνατούς και αποδοτικούς κινητήρες πετρελαίου και βενζίνης, συμπεριλαμβανομένων – για πρώτη φορά – εκδόσεων με μόνιμη τετρακίνηση 4MATIC.

Επιβλητική και ανοικτή στις προκλήσεις η νέα E-Class Cabriolet
Επιβλητική και ανοικτή στις προκλήσεις η νέα E-Class Cabriolet

Οσον αφορά στην τεχνολογία, η νέα E-Class Cabriolet περιλαμβάνει σύνδεση smartphone με ασύρματη φόρτιση και λειτουργία κλειδιού, Cockpit με ευρεία οθόνη (Widescreen) και εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης. Η E Class Cabriolet διατίθεται επίσης για πρώτη φορά με τετρακίνηση 4MATIC και αερανάρτηση πολλαπλών θαλάμων AIR BODY CONTROL, όπως η λιμουζίνα Ε Class.

Ποιοτική, υφασμάτινη οροφή

Η τελείως αυτόματη, ηχομονωτική υφασμάτινη οροφή διατίθεται σε χρώματα σκούρο καφέ, σκούρο μπλε, κόκκινο ή μαύρο. Η δομή της, με μόνωση πολλαπλών επιπέδων, επιτρέπει στους επιβάτες να ακούνε ο ένας την ομιλία του άλλου ακόμη και αν το όχημα κινείται με μεγάλη ταχύτητα ενώ προσφέρει πολύ υψηλά επίπεδα άνεσης όσον αφορά στη θερμοκρασία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Επιπλέον, το σύστημα AIRCAP με ηλεκτρικό σύστημα αποφυγής του αέρα και ο προαιρετικός εξοπλισμός AIRSCARF, δηλαδή το σύστημα θέρμανσης λαιμού, βελτιώνουν σημαντικά την άνεση κατά την οδήγηση με την οροφή ανοιχτή.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ