ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Επισκεύασε δωρεάν 400 μικροζημιές μέσα σε μια μέρα

Επισκεύασε δωρεάν 400 μικροζημιές μέσα σε μια μέρα

Ήταν ομολογουμένως μια εντυπωσιακή ενέργεια που ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Η Anytime σκέφτηκε να κάνει ένα δώρο σε κάποιους από τους πελάτες της, που είχαν αυτοκίνητα με μικροζημιές ή άλλη προβλήματα.

Προσκάλεσε λοιπόν 500 από αυτούς, για το "Fixing Time - Anytime Event", στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας στον χώρο του πρώην ανατολικού αεροδρομίου, στο Ελληνικό και σε συνεργασία με την AutoKing, την πρώτη και μοναδική εταιρεία με εξειδίκευση στην αισθητική αναβάθμιση αυτοκινήτου, με έδρα την Ολλανδία και δραστηριότητες σε Ελλάδα, Τουρκία, Ρωσία και Κύπρο, έκαναν τις επιδιορθώσεις.

Επισκεύασε δωρεάν 400 μικροζημιές μέσα σε μια μέρα

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο - συνεργείο ταυτόχρονης εξυπηρέτησης 40 θέσεων, τεχνικοί παρελάμβαναν τα οχήματα, επισκευάζοντας δωρεάν με τα πιο σύγχρονα μέσα ζημιές όπως γρατζουνιές, βαθουλώματα και θαμπωμένα φανάρια, βάφοντας τοπικά και παραδίδοντάς τα επί τόπου. Συνολικά, επισκευάστηκαν 400 οχήματα με μέσο χρόνο επισκευής 45 λεπτά. Τα υπόλοιπα οχήματα πρόκειται να επισκευαστούν, σε δεύτερο χρόνο, δωρεάν στις εγκαταστάσεις της AutoKing…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ