ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Εντυπωσιακή Lamborghini Forsennato

Εντυπωσιακή Lamborghini Forsennato

O Ρώσος σχεδιαστής Dmitry Lazarev, αποκαλύπτει τη δική του ψηφιακή εκδοχή για το πώς θα είναι το νέο μοντέλο της Lamborghini, χρησιμοποιώντας στοιχεία από μοντέλα του παρελθόντος και του σήμερα, από την Miura μέχρι και τη Veneno.

Κάθε νέο μοντέλο της φίρμας από τη Sant'Agata προκαλεί εντυπωσιασμό, είτε πρόκειται για αυτοκίνητο παραγωγής, είτε για πρωτότυπο, όπως η πρόσφατη Terzo Millenio. Κάτι αντίστοιχο φέρνει και η Forsennato, το μοντέλο που "γεννήθηκε" στο μυαλό του Lazarev και αποκαλύφθηκε στο διαδίκτυο τις προηγούμενες ημέρες.

To εκρηκτικό supercar φέρει κατ' αρχήν, μια σχεδόν απόκοσμη σχεδίαση που σκοπεύει να εντυπωσιάσει και τον πιο αδιάφορο. Ευμεγέθεις εισαγωγές, ανάγλυφες επιφάνειες, πληθώρα carbon λεπτομερειών, hi-tech LED φωτιστικά σώματα σε σχήμα "Υ" και αιχμηρές γωνίες συνθέτουν τη σχεδιαστική φιλοσοφία του εν λόγω μοντέλου.

Φυσικά, δε λείπουν τα τοποθετημένα πίσω και πιο ψηλά βράγχια απαγωγής της θερμότητας από το μηχανικό σύνολο, του οποίου, φυσικά, παραμένουν άγνωστες οι τεχνικές λεπτομέρειες, καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν προς το παρόν έμπνευση του καλλιτέχνη. Πάντως, στην απίστευτη προσπάθεια να αποτυπώσει την φαντασία του ο σχεδιαστής, ίσως να υπάρχουν λεπτομέρειες που πιθανότατα να υιοθετηθούν στο εγγύς μέλλον από την Lamborghini.

Ωστόσο, πέραν του παραπάνω supercar, οι άνθρωποι της ιταλικής φίρμας επικεντρώνονται στην εξέλιξη και πιθανότατα στη δημιουργία της Terzo Millenio. Όπως δηλώνει ο διευθύνων σύμβουλος Stefano Domenicalli: "Η Lamborghini γνωρίζει καλά τον τρόπο για να ξαναγράψουμε τι είναι ένα supercar. Διαθέτουμε την έμπνευση για να φέρουμε στον πραγματικό κόσμο αυτό που σήμερα θεωρείται αδύνατο. Η Lamborghini πρέπει πάντα να δημιουργεί τα όνειρα της επόμενης γενιάς".

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ