ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ένα smart ηλεκτρικό που κινείται μόνο του...

Ένα smart ηλεκτρικό που κινείται μόνο του...

Η smart παρουσιάζει στην Έκθεση της Φρανκφούρτης το φουτουριστικής σχεδίασης πρωτότυπο μοντέλο vision EQ fortwo, το οποίο διαθέτει αποκλειστικά ηλεκτροκινητήρα.

Η smart παρουσιάζει στην Έκθεση της Φρανκφούρτης το φουτουριστικής σχεδίασης πρωτότυπο μοντέλο vision EQ fortwo, θέτοντας νέα δεδομένα στα δρώμενα της κίνησης στα αστικά κέντρα, στις επόμενες δεκαετίες.

Το vision EQ fortwo διαθέτει αποκλειστικά ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος παίρνει ισχύ από μία συστοιχία μπαταριών ιόντων-λιθίου 30 kWh που προσφέρει αυτονομία πάνω από 260 χλμ., ενώ οι μικρές διαστάσεις του το καθιστούν ιδανικό για τις εντός πόλεως μετακινήσεις.

Επίσης, το πρωτότυπο μοντέλο της smart διαθέτει σύστημα αυτόνομης οδήγησης, με χαρακτηριστική την απουσία τιμονιού και πεντάλ, ενώ η πρωτοτυπία συνεχίζεται στην αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων από οθόνες LED και στην ύπαρξη ενός ψηφιακού πάνελ στην θέση της εμπρός μάσκας, όπου προβάλλονται διάφορα μηνύματα...

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι Ελληνίδες που έχουν αναδείξει το μπικίνι & τατού σε τέχνη

Γιατί τι νόημα έχει να 'στολίζεις' το σώμα σου με ωραίες 'ζωγραφιές' αν δεν ξέρεις πως να τις αναδείξεις με το σωστό μπικίνι.

Game of Thrones: 9 εξελίξεις που θα συμβούν 100% στον 8ο κύκλο

Κοιτάμε χωρίς φόβο και πάθος στην αιματοβαμμένη, κρυστάλλινη σφαίρα του 'Game of Thrones'.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24