ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ένα εκατομμύριο ηλεκτρικά Nissan μέχρι το 2022

Ένα εκατομμύριο ηλεκτρικά Nissan μέχρι το 2022

Η επέκταση της γκάμας των ηλεκτροκίνητων μοντέλων, η εξέλιξη των αυτόνομων συστημάτων οδήγησης, καθώς και η επιτάχυνση της συνδεσιμότητας των οχημάτων της, αποτελούν τους στόχους του μεσοπρόθεσμου σχεδιασμού Nissan MOVE, έως το 2022.

Η Nissan, σκοπεύει να πουλήσει 1 εκατομμύριο ηλεκτροκίνητα οχήματα, είτε αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα ή αυτοκίνητα με κινητήρες e-POWER, σε ετήσια βάση μέχρι τότε, βασισμένα στην επιτυχία του νέου Nissan LEAF, το οποίο αναμένεται και στην Ελλάδα τον Μάιο.

Επίσης, ετοιμάζεται να λανσάρει ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο στην Κίνα, κάτω από την "ομπρέλα" διαφορετικών εμπορικών σημάτων, όπως και να διαθέσει ένα mini ηλεκτροκίνητο όχημα, τύπου "kei", στην Ιαπωνία.

Παράλληλα, στοχεύει να προσφέρει ένα ηλεκτροκίνητο crossover, σε παγκόσμια κλίμακα, εμπνευσμένο από το Nissan IMx Concept, να διαθέσει νέα, ηλεκτροκίνητα μοντέλα INFINITI, από το οικονομικό έτος 2021, να εξοπλίσει 20 μοντέλα, σε 20 αγορές με αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης και να προσδώσει 100% συνδεσιμότητα για όλα τα νέα αυτοκίνητα Nissan, Infiniti και Datsun που πωλούνται σε βασικές αγορές, μέχρι το τέλος του μεσοπρόθεσμου σχεδιασμού...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ