ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Έκθεση σε γυάλινο θόλο η Porsche

Έκθεση σε γυάλινο θόλο η Porsche
WW.CFC-PRODUCTION.FR

Η Porsche έστησε ένα εκθεσιακό χώρο στο χιονοδρομικό κέντρο της Meribel που βρίσκεται στις γαλλικές Άλπεις.

H φίρμα από το Zuffenhausen, για ακόμη μία φορά μας εκπλήσσει με τις πρωτοποριακές τις ιδέες. Αυτή τη φορά έστησε ένα νέα εκθεσιακό χώρο στο χιονοδρομικό κέντρο της Meribel, που βρίσκεται στις γαλλικές Άλπεις.

Φυσικά δεν πρόκειται για ένα κανονικό κτίριο, αλλά για ένα μεγάλο διαφανές θόλο που ονομάζεται «pop-up store», μέσα στον οποίο η Porsche έχει τοποθετήσει τη νέας γενιάς Cayenne.

O συγκεκριμένος χώρος βρίσκεται έξω από το γνωστό στους λάτρεις της γεύσης, εστιατόριο «Rok», σε υψόμετρο 2.300 μέτρων. Για να ολοκληρωθεί το έργο, χρειάστηκε η πολύτιμη βοήθεια των ελικοπτέρων και των snowmobiles, τα οποία χρειάστηκε να σύρουν την Cayenne επάνω στην χιονισμένη επιφάνεια. Από την άλλη, η πάνω από τρεις τόνους βάρους μεταλλική κατασκευή είχε να αντιμετωπίσει και την καταιγίδα «Ελεανόρ», που συνοδευόταν από σφοδρούς ανέμους και πολικές θερμοκρασίες.

Η παραπάνω κίνηση της Porsche συμπληρώνεται από την συνεργασία με τα ξενοδοχεία Kaïla και Le Yule, που βρίσκεται σε ένα άλλο γνωστό χειμερινό θέρετρο, τη Val d' Isère. Οι πελάτες των δύο ξενοδοχειακών μονάδων, αλλά και οι επισκέπτες-χιονοδρόμοι, έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν σε ορισμένες από τις πιο ενδιαφέρουσες διαδρομές των Άλπεων τα νέα μοντέλα της εταιρείας, Macan, Panamera Sport Turismo και Cayenne.

Το highlight των συγκεκριμένων διαδρομών είναι η επονομαζόμενη «Fun Zone», κοντά στη Val d’Isère, που περιλαμβάνει μία κατηφορική πορεία, αλλά και μία εκτός δρόμου διαδρομή, γεμάτη εμπόδια, όπου ο οδηγός της νέας Cayenne ανακαλύπτει τα μυστικά της τετρακίνησής της. Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα τελειώσει στις 9 Μαρτίου...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ