ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Έκρηξη πωλήσεων για τo Nissan LEAF

Έκρηξη πωλήσεων για τo Nissan LEAF
© 2017 NISSAN

Το νέο Nissan Leaf, το αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της ιαπωνικής μάρκας, αναμένεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Μάιο.

Τον Μάιο αναμένεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα το νέο Nissan Leaf, το αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της ιαπωνικής μάρκας, το οποίο από την πρώτη του έκδοση έχει γνωρίσει διεθνή επιτυχία.

Τώρα, παράγεται στην δεύτερη γενιά του, ακόμα καλύτερο, με περισσότερο εξοπλισμό και μεγαλύτερη αυτονομία.

Πλέον, η αυξανόμενη ζήτηση για το νέο μοντέλο, έχει συμβάλλει κατά 10% στην αύξηση των παγκόσμιων πωλήσεων ηλεκτροκίνητων οχημάτων στη Nissan.

Οι πωλήσεις του επανασχεδιασμένου μοντέλου, που λανσαρίστηκε τον περασμένο Οκτώβριο, ελκύει όλο και περισσότερους αγοραστές.

Κατά το οικονομικό έτος του 2017, πωλήθηκαν 54.451 Nissan LEAF, σημειώνοντας αύξηση 15% σε σχέση με τα 47.423 του προηγούμενου έτους. Η Nissan έχει πουλήσει περισσότερα από 320.000 LEAF από το 2010, χρονιά που το μοντέλο διατέθηκε προς πώληση για πρώτη φορά. Τώρα είναι διαθέσιμο σε 51 αγορές παγκοσμίως.

Το νέο Nissan LEAF διαθέτει πλήθος προηγμένων τεχνολογιών και χαρακτηριστικών, όπως την αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης ProPILOT (ProPILOT Assist στις Η.Π.Α.), το ProPILOT Park και το e-Pedal, καθώς και αυξημένη ισχύ όπως και εμβέλεια.

Το νέο Nissan LEAF θα κυκλοφορήσει σύντομα στην Αργεντινή, την Αυστραλία, τη Βραζιλία, τη Χιλή, την Κίνα, την Κολομβία, την Κόστα Ρίκα, τον Ισημερινό, το Χονγκ Κονγκ, τη Μαλαισία, τη Νέα Ζηλανδία, το Πουέρτο Ρίκο, τη Σιγκαπούρη, τη Νότια Κορέα, την Ταϊλάνδη και την Ουρουγουάη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο Nissan LEAF ανακηρύχτηκε "Παγκόσμιο Πράσινο Αυτοκίνητο του 2018" τον περασμένο Μάρτιο…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ