ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Εκρηξη αδρεναλίνης από τη Hyundai

Εκρηξη αδρεναλίνης από τη Hyundai

Το ταχύτερο Hyundai που έχει κατασκευάσει η κορεατική μάρκα, έρχεται φουριόζο με 275 ίππους που αποδίδει ο τετρακύλινδρος, Turbo κινητήρας βενζίνης 2.0 T-GDIT, με τη ροπή να αγγίζει τα 353 Nm.

H Hyundai ήδη έχει περάσει σε νέα εποχή και το επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο παρουσιάζοντας το i30N, το οποίο αναβλύζει από την αστείρευτη πηγή αγωνιστικής εμπειρίας και τεχνογνωσίας, που είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα Ράλι (WRC). Βαμμένο στο ίδιο χρώμα -Performance Blue- του rallycar i30 WRC, εγκαινιάζει νέα σελίδα για τη μάρκα: των αυτοκινήτων επιδόσεων για το δρόμο με το γράμμα Ν.

Το Ν παραπέμπει στη Namyang (παγκόσμιο κέντρο έρευνας και εξέλιξης της Hyundai στην Κορέα), στο παλιό κλασικό Nurburgring την «πράσινη κόλαση» των 22 χιλιομέτρων, εκεί όπου το i30N συμπλήρωσε 10 χιλιάδες χιλιόμετρα δοκιμών, αλλά κι ένα σικέιν της πίστας - δύο διαδοχικές στροφές.

Με την κίνηση στους εμπρός τροχούς και 6άρι μηχανικό κιβώτιο, το i30N επιστρατεύει ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση (ECS), Launch Control και σημαντικά αναβαθμισμένης στιβαρότητας σασί για να μειώνει τις κλίσεις και τα ολισθήματα, ενώ προσφέρει και επιλογή πλήρους απενεργοποίησης του ESP.

Με 5 modes ρυθμίσεων: Eco, Normal, Sport, N και N Custom και... αθλητική περιβολή (μεγάλοι αεραγωγοί, κόκκινο σιρίτι στο κάτω χείλος, πίσω πτέρυγα, διπλή απόληξη της εξάτμισης, ελαστικά υψηλών επιδόσεων και μπάκετ καθίσματα, το i30N αποτελεί ατραξιόν της Hyundai…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ