ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δωρεάν σέρβις για 3 χρόνια προσφέρει η Jeep

Δωρεάν σέρβις για 3 χρόνια προσφέρει η Jeep

Η Jeep θα είναι παρούσα στην έκθεση Αυτοκίνηση 2017 στο πρώην Δυτικό αεροδρόμιο της Αθήνας και θα αποκαλύψει στο ευρύ κοινό το ολοκαίνουργιο Jeep Compass.

Το Σάββατο ανοίγει για το κοινό η έκθεση Αυτοκίνηση 2017 στο πρώην Δυτικό αεροδρόμιο της Αθήνας. Η Jeep θα είναι παρούσα εκεί, με τις δυναμικές εκδόσεις των Jeep Renegade, Wrangler και Grand Cherokee, ενώ θα αποκαλύψει στο ευρύ κοινό και το ολοκαίνουργιο Jeep Compass, το μοντέλο δημιουργεί αίσθηση στα Compact Premium SUV, προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις εκτός δρόμου στην κατηγορία του, ασφάλεια 5 αστέρων, πολυτέλεια και ισχυρούς αλλά οικονομικούς, κινητήρες.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα το ζήσουν από κοντά στο Recalculating Tour σε έναν ειδικά σχεδιασμένο χώρο 'Glamping' ο οποίος αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο τον διττό χαρακτήρα του μοντέλου που συνδυάζει την περιπέτεια με την premium αίσθηση.

Επίσης, όσοι παραγγείλουν ένα Jeep μέσω της έκθεσης και μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου, θα δικαιούνται δωρεάν Service για 3 χρόνια ή 50.000χλμ.

Εξάλλου, οι υποψήφιοι αγοραστές που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία οδήγησης ενός Jeep, θα μπορούν να προγραμματίσουν ένα εξατομικευμένο test drive του μοντέλου της επιλογής τους, στην off-road πίστα της εταιρίας στην Γλυφάδα…

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Ποια είναι η κατάλληλη ράτσα σκύλου για σένα

Ποια είναι η κατάλληλη ράτσα για σένα; Γιατί τα σκυλιά μοιάζουν με τα αφεντικά τους; Eιδικοί απαντούν στις ερωτήσεις που θα χτίσουν πιο ξεχωριστή σχέση της ζωής σου.

Μηχανάκια, η μεγαλύτερη μάστιγα των ελληνικών δρόμων

Μερικές φορές, δύο τροχοί αρκούν για να προκαλέσουν χάος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24