ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δύο φίλες με Django 125 κάνουν το Παρίσι - Καζαμπλάνκα

Δύο φίλες με Django 125 κάνουν το Παρίσι - Καζαμπλάνκα

Η Lisa Aleksenko και η Clemence Couten οδηγούν δύο Django Evasion 125, και λόγω ονόματος του μοντέλου βιώνουν την πραγματική απόδραση από τα συνηθισμένα.

To Django Adventure τείνει να γίνει θεσμός. Όλα ξεκίνησαν το 2016, όταν η Peugeot Scooters τόλμησε ένα μοναδικό ταξίδι περιπέτειας από το Παρίσι στη Σαϊγκόν, με 2 scooter Django 125. Διασχίζοντας 12.000 χιλιόμετρα και 14 διαφορετικές χώρες, με μηδενικές μηχανικές βλάβες, το εγχείρημα στέφθηκε με επιτυχία.

Φέτος, σε λιγότερα χιλιόμετρα απόστασης, δύο φίλες ξεκίνησαν στις 11 Μαΐου από το Παρίσι, προκειμένου να διασχίσουν τη Γαλλία, την Ισπανία και το Μαρόκο, καλύπτοντας 3.000 χλμ., για να φτάσουν στις 26 Ιουνίου στην Καζαμπλάνκα.

Η Lisa Aleksenko και η Clemence Couten, σκηνοθέτιδες, οδηγούν δύο Django Evasion 125, και λόγω ονόματος του μοντέλου (Evasion σημαίνει «Απόδραση»), βιώνουν την πραγματική απόδραση από τα συνηθισμένα.

Πάντως, οι δύο φίλες έχουν την περιπέτεια στο αίμα τους, έχοντας πραγματοποιήσει έναν 8-μηνο γύρο του κόσμου, διασχίζοντας την έρημο του Μαρόκου στο πλαίσιο 4Χ4 Trophy.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ