ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Διεθνές βραβείο για το Citroen C3 Aircross

Διεθνές βραβείο για το Citroen C3 Aircross

Από το 2001, μετά την ψηφοφορία των μελών του Autobest, προκύπτει ένα αυτοκίνητο ως "BEST Buy Car of Europe". "Καλύτερο Αυτοκίνητο στην Ευρώπη" για το 2018 για το Citroen C3 Aircross.

Από το 2001, μετά την ψηφοφορία των μελών του Autobest, προκύπτει ένα αυτοκίνητο ως “BEST Buy Car of Europe”, αυτό που έχει λάβει τις περισσότερες ψήφους από την κριτική επιτροπή.

Σε αυτή συμμετέχουν 31 δημοσιογράφοι από 31 ευρωπαϊκές χώρες. Τα αυτοκίνητα που είναι υποψήφια, κρίνονται σε 13 διαφορετικές κατηγορίες, στις οποίες περιλαμβάνονται η σχεδίαση, η σχέση τιμής - αξίας, η άνεση για τους επιβάτες και η τεχνολογία, καθώς και η ικανότητα του δικτύου της εκάστοτε μάρκας να καλύψει τις ανάγκες του κάθε αυτοκινήτου σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Όπως το 2003, όπου είχε κερδίσει την ίδια διάκριση το Citroen C3, έτσι και τώρα το νέο Citroen C3 Aircross Next Gen. SUV, ξεχώρισε από τον ανταγωνισμό και κέρδισε το 17ο ετήσιο βραβείο, χάρη στο ξεχωριστό του στυλ και τον πολύ δυναμικό αλλά και “φρέσκο” χαρακτήρα του.

Με την πρώτη του παρουσίαση τον Οκτώβριο, το νέο μοντέλο έχει ήδη ξεπεράσει τις 30.000 παραγγελίες στην Ευρώπη. Η ευρυχωρία, οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες που επιτρέπουν να εισέρχεται άπλετο φως στην καμπίνα και οι δυνατότητες διαμόρφωσης για να ταιριάζει σε κάθε πιθανή ανάγκη, κάνουν το Citroen C3 Aircross να ξεχωρίζει.

Η προσωπικότητα του αυτοκινήτου, υπογραμμίζεται ιδανικά με το μεγάλο εύρος των επιλογών που έχει. Επιπρόσθετα, εφοδιάζεται με προηγμένο σύστημα Grip Control και σε συνδυασμό με το Σύστημα Υποβοήθησης Καθόδου για έντονες κατωφέρειες (Hill Assist Descent), εξυπηρετεί τα μέγιστα στις ασφαλείς μετακινήσεις. Το μοντέλο ήδη διατίθεται στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η βαθμολογία έχει ως εξής:

Citroen C3 Aircross – 1.423 βαθμοί

Opel Grandland – 1.302 βαθμοί

VW T-Roc – 1.205 βαθμοί

Seat Ibiza – 1.190 βαθμοί

Ford Fiesta – 1.182 βαθμοί

Honda Civic – 1.138 βαθμοί…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ