ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Διάκριση για τα Suzuki Ignis Hybrid, Vitara και Celerio

Διάκριση για τα Suzuki Ignis Hybrid, Vitara και Celerio

Τριπλή διάκριση για τη Suzuki και συγκεκριμένα για τα Suzuki Ignis Hybrid, Vitara και Celerio.

Το Suzuki IGNIS διακρίθηκε με τον τίτλο «True MPG Award» (Τεστ αυτονομίας καυσίμου σε πραγματικές συνθήκες). Το μοντέλο, στη HYBRID έκδοσή του, αποδείχθηκε το οικονομικότερο μοντέλο της αγοράς, μεταξύ του συνόλου των μοντέλων που κυκλοφορούν στη βρετανική αγορά, ανεξαρτήτως τιμής ή τύπου καυσίμου.

Από την άλλη, το Suzuki VITARA κέρδισε τον τίτλο «Καλύτερη Αγορά στα SUV κάτω από 16.000 λίρες» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην ιδιαίτερα απαιτητική βρετανική αγορά. Χαρακτηριστική η δήλωση από το θεσμό «Στην καθημερινή οδήγηση, η έκδοση βενζίνης 1.6 lt είναι ικανή να νικήσει το πετρέλαιο σε οικονομία, επιτυγχάνοντας την εντυπωσιακή κατανάλωση 5,9 λίτρα/100χλμ. στο τεστ αυτονομίας σε πραγματικές συνθήκες».

Τέλος, στην ίδια διοργάνωση το Suzuki CELERIO βραβεύτηκε με τον τίτλο «Καλύτερη Αγορά στα Αυτοκίνητα πόλης κάτω από 9.500£».

Κάθε βράβευση από τον «Ειδικό Τύπο» είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Suzuki, αλλά η πραγματική επιβράβευση των προσπαθειών μας έρχεται μέσα από την αγάπη και την προτίμηση που δείχνει στα αυτοκίνητα της Suzuki το ίδιο το αγοραστικό κοινό…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ