ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δεύτερη βάρδια στο εργοστάσιο της Nissan στην Αγία Πετρούπολη

Nissan announces growth plans for St. Petersburg Plant
Nissan announces growth plans for St. Petersburg Plant NISSAN ANNOUNCES GROWTH PLANS FOR ST. PETERSBURG PLANT

Η αύξηση των πωλήσεων αυτοκινήτων στη Ρωσία, δημιουργεί συνθήκες ανάπτυξης και της Nissan.

Επειτα από μερικά χρόνια κρίσης στη Ρωσία, με τα εμπάργκο προϊόντων και την υποτίμηση του νομίσματος έναντι του ευρώ και του δολαρίου, που είχε ως αποτέλεσμα ορισμένες εταιρείες να κλείσουν εργοστάσια (GM) και άλλες να τα υπολειτουργούν, φαίνεται ότι η Ρωσία περνά στην ανάκαμψη.

Με την έναρξη και δεύτερης βάρδιας στο εργοστάσιο παραγωγής της στην Αγία Πετρούπολη, η Nissan ανταποκρίνεται άμεσα στις θετικές προοπτικές ανάπτυξης της αγοράς αυτοκινήτων της χώρας.

Για το σχέδιο πρόσληψης 450 νέων υπαλλήλων και την προβλεπόμενη βελτίωση της ρωσικής αγοράς εντός του τρέχοντος έτους, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί πρόσφατα ο Βλαντίμιρ Βλαντίμιροβιτς Πούτιν, πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, στη Διεθνή Βιομηχανική Έκθεση INNOPROM.

Τον Ρώσο πρόεδρο υποδέχθηκαν στο περίπτερο της Nissan οι Hitoshi Kawaguchi, ανώτερος αντιπρόεδρος της Nissan, Paul Willcox, πρόεδρος της Nissan Europe και James Wright, αντιπρόεδρος της Nissan Europe East.

Η ρωσική αγορά αυτοκινήτων εμφανίζει θετική τάση από τον περασμένο Μάρτιο. Συγκεκριμένα, ο συνολικός ρυθμός αύξησης της αγοράς ήταν 9,4% τον Μάρτιο, 6,9% τον Απρίλιο, 14,7% τον Μάιο και 15% τον Ιούνιο. Οι πωλήσεις της Nissan στη Ρωσία ακολούθησαν την τάση αυτή, με αύξηση τους μήνες του Απριλίου, Μαΐου και Ιουνίου κατά 11%, 7% και 15% αντίστοιχα.

Δεύτερη βάρδια στο εργοστάσιο της Nissan στην Αγία Πετρούπολη

Πέρυσι, το εργοστάσιο της Nissan στην Αγία Πετρούπολη γιόρτασε τη δέκατη επέτειο λειτουργίας του, με την παραγωγή να ξεπερνά τα 250.000 οχήματα. Το 2016, περισσότερα από 36 χιλιάδες αυτοκίνητα εξήλθαν από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου, σημειώνοντας αύξηση κατά 8% σε σχέση με το 2015.

Το εργοστάσιο λειτουργεί σε πλήρη συμμόρφωση με το σύστημα APW (Alliance Production Way ), όπου αξίζει να σημειωθεί ότι το 2012 και το 2014 έλαβε τον τίτλο του "Καλύτερου Εργοστασίου σε ποιότητα προϊόντων", μεταξύ όλων των εργοστασίων της Nissan ανά την Υφήλιο.

Στη διεθνή βιομηχανική έκθεση INNOPROM (10-13 Ιουλίου ) στο Yekateringburg, η Nissan παρουσίασε το νέο Murano, το κορυφαίο crossover της γκάμας της, που συμβολίζει την καινοτομία, τις προηγμένες τεχνολογίες αλλά και το υψηλό επίπεδο άνεσης για οδηγό και επιβαίνοντες.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ