ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δείτε πως λειτουργεί το Προσαρμοζόμενο Σύστημα Διατήρησης Σταθερής Ταχύτητας

Thats how it works: The next round of the entertaining Opel tutorial videos kicks off with the driver assistance systems.
Thats how it works: The next round of the entertaining Opel tutorial videos kicks off with the driver assistance systems. OPEL AUTOMOBILE GMBH

Η Opel επεκτείνει τη βιβλιοθήκη καινοτόμων εκπαιδευτικών βίντεο «That’s How it Works», γνωστών και ως tutorials.

Μετά το λανσάρισμα αυτής της μορφής οδηγιών χρήσης στα τέλη του 2016, με βίντεο που εξηγούν και παρέχουν συμβουλές πάνω στα συστήματα ενημέρωσης / ψυχαγωγίας, η πλούσια σε παράδοση γερμανική εταιρία επεκτείνει την προσφορά της με tutorials για συστήματα υποστήριξης οδηγού - Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) – Προηγμένα Συστήματα Υποστήριξης Οδηγού.

Πρώτο tutorial της σειράς ADAS είναι το Προσαρμοζόμενο Σύστημα Διατήρησης Σταθερής Ταχύτητας (Adaptive Cruise Control). Χρησιμοποιώντας έναν επιτυχημένο συνδυασμό απλού βίντεο και επεξηγηματικής αφήγησης, γνωστής από τα infotainment tutorials, το μικρής διάρκειας βίντεο δείχνει πώς λειτουργεί η τεχνολογία και εξηγεί πώς ο οδηγός μπορεί να χειριστεί το σύστημα.

Το Προσαρμοζόμενο Σύστημα Διατήρησης Σταθερής Ταχύτητας [Adaptive Cruise Control (ή ACC εν συντομία)], το οποίο η Opel προσφέρει αυτή τη στιγμή με επίλεκτες εκδόσεις των Astra, Zafira, Grandland X και του νέου Insignia, χρησιμοποιεί αισθητήρες ραντάρ και κάμερας για την ανίχνευση οχημάτων στη λωρίδα κυκλοφορίας του.

Το σύστημα μετρά και διατηρεί μία απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα, που προσαρμόζεται αυτόματα στην ταχύτητα του αυτοκινήτου. Η τεχνολογία μπορεί ακόμα και να φρενάρει τελείως το αυτοκίνητο εάν είναι εξοπλισμένο με αυτόματο κιβώτιο. Ο οδηγός χειρίζεται το σύστημα μέσω μπουτόν στο τιμόνι, ενώ οι τρέχουσες ρυθμίσεις εμφανίζονται με σαφήνεια στο κέντρο πληροφοριών.

Δείτε το:

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ