ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Citroen C3 Aircross: Το νέο Crossover στην Αυτοκίνηση 2017

Citroen C3 Aircross: Το νέο Crossover στην Αυτοκίνηση 2017

Το Citroen C3 Aircross είναι η νέα πρόταση στην κατηγορία των SUV μαγνητίζει όλα τα βλέμματα στην έκθεση "Αυτοκίνηση Fysikon 2017".

Η νέα πρόταση της Citroen στην κατηγορία των SUV μαγνητίζει όλα τα βλέμματα στην έκθεση "Αυτοκίνηση Fysikon 2017", που λειτουργεί στο πρώην Δυτικό αεροδρόμιο της Αθήνας στο Ελληνικό μέχρι την Κυριακή το βράδυ.

Κάθε σημείο του νέου Citroen C3 ήδη έκανε εμφανές ότι διεκδικούσε τη διαφορετικότητα από τα άλλα supermini: έπρεπε να είναι ένα μοντέρνο gadget, εύχρηστο και φρέσκο και σε μόνιμη αλληλεπίδραση με όλα τα συστήματα συνδεσιμότητας και infotainment - ένα smartphone εν κινήσει. Τώρα, που η τεράστια άνθιση των μικρών Crossover/SUV βασίζεται ακριβώς σ' αυτές τις προτεραιότητες, η Citroen συντονίστηκε άμεσα με το νέο C3 Aircross, την πιο "περιπετειώδη", υπερυψωμένη και λίγο μεγαλύτερη εκδοχή του C3.

Το μαρτυρούν, άλλωστε, οι σχεδιαστικές ιδέες του Alexandre Malval, η εξατομίκευση με ενενήντα δυνατούς χρωματικούς συνδυασμούς του αμαξώματος, η φρεσκάδα του εσωτερικού τόσο αισθητικά όσο και με τα πέντε διαθέσιμα χρώματα, καθώς και τέσσερις τεχνολογίες συνδεσιμότητας που περιλαμβάνουν ασύρματη φόρτιση του κινητού και την κεντρική οθόνη αφής 7'' που ελέγχει το smartphone, το ηχοσύστημα, την πλοήγηση και το air-conditioning.

Όσο για τους χώρους, το C3 Aircross είναι στο επίκεντρο των μικρών Crossovers με 4,15 μέτρα μήκος και 2,6 μ. μεταξόνιο, όμως έχει -κατά τη Citroen- το μεγαλύτερο εσωτερικό ύψος, καθώς και δεκάδες διαμορφώσεις του εσωτερικού: το συρόμενο πίσω κάθισμα αφήνει 410-520 λίτρα (!) για τις αποσκευές, ενώ με την πτώση του απελυθερώνει 1.289 λίτρα, καθώς και μήκος φόρτωσης 2,4 μ. με αναδίπλωση και του καθίσματος του συνοδηγού.

Για το C3 Aircross διατίθεται ο κινητήρας 1.2 PureTech βενζίνης και ο diesel 1.6 BlueHDi. Ο πρώτος έχει τρεις διαμορφώσεις: μια ατμοσφαιρική 82 ίππων και δύο Turbo 110 και 130 ίππων, ενώ ο πετρελαιοκινητήρας προσφέρει μία 100 και μία 120 ίππων. Συνδέονται με το πρόγραμμα Citroen Advanced Comfort, μια σειρά ηλεκτρονικών τεχνολογιών, που συμπληρώνουν τις μοντέρνες τεχνολογίες νεανικού προσανατολισμού αυτού του μικρού γαλλικού gadget…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ