ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Bestseller στην Ευρώπη το Μάρτιο το Ford Fiesta

Bestseller στην Ευρώπη το Μάρτιο το Ford Fiesta

Παρόλο που σε λίγους μήνες θα αντικατασταθεί από το νέο μοντέλο, το υπάρχον Fiesta εξακολουθεί να καταγράφει υψηλές πωλήσεις.

Μπορεί να φαίνεται παράδοξο, ωστόσο στην αγορά αυτοκινήτου όλα γίνονται. Το Ford Fiesta είναι ένα μοντέλο που βρίσκεται πολύ ψηλά στην ατζέντα των υποψήφιων αγοραστών, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν.

Τον μήνα Μάρτιο, πούλησε 47.000 μονάδες, έχοντας 12% αύξηση μέσα σε ένα χρόνο, ενώ βρέθηκε πάνω από Volkswagen Golf σε πωλήσεις επιβατικών οχημάτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 70% των πωλήσεων Fiesta ήταν ανώτερες εκδόσεις εξοπλισμού, από τις οποίες το 17%συγκέντρωσε το κορυφαίο μοντέλο Titanium! Παράλληλα, η άνοδος του Fiesta συνδυάστηκε και με την άνοδο των πωλήσεων νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη κατά 10,8%, με 1,93 εκατομμύρια πωλήσεις τον Μάρτιο!

Ένα ακόμη αξιοσημείωτο είναι ότι η Ευρώπη ξεπέρασε τις ΗΠΑ σε πωλήσεις και έγινε η δεύτερη μεγαλύτερη περιοχή παγκοσμίως στις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων. Συνολικά η Ford πούλησε 199.900 οχήματα στην Ευρώπη τον Μάρτιο (+14% από πέρυσι), εκ των οποίων 156.200 ήταν επιβατικά και είναι δεύτερη σε πωλήσεις αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Τώρα, όσον αφορά στο νέο Ford Fiesta, θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη φέτος το καλοκαίρι σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις μεταξύ των οποίων το ξεχωριστό Fiesta Titanium, το εμπνευσμένο από τη Ford Performance Fiesta ST-Line και το πολυτελές Fiesta Vignale.

Ένα νέο Fiesta Active crossover – το πρώτο μιας νέας σειράς οχημάτων Active που θα επεκταθεί προσεχώς σε όλη τη γκάμα Ford – και η επόμενη γενιά Ford Fiesta ST, με νέο τρικύλινδρο κινητήρα 1.5lt EcoBoost - 200 hp, θα ακολουθήσουν στις αρχές του 2018.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ