ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτή είναι η σπορ εκδοχή της Skoda Fabia

Αυτή είναι η σπορ εκδοχή της Skoda Fabia

Η εμπλοκή της Skoda στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, αποφέρει αφενός τεχνογνωσία που μεταφέρεται στα αυτοκίνητα παραγωγής και από την άλλη διευρύνει το κύρος της μάρκας.

Αυτή τη στιγμή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι συμμετέχει με εξαιρετικές επιδόσεις με την Fabia R5 στην WRC 2 κατηγορία κι αυτό το στοιχείο είναι που ενέπνευσε τη μάρκα ώστε να λανσάρει μια σπορ, εμπορική έκδοση.

Ιδού λοιπόν η νέα Fabia Cup Edition, η οποία βασίζεται στην έκδοση 1.0lt Style με τον «χιλιάρη» κινητήρα των 110 ίππων. Επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε 9,5 δευτ., ενώ αναπτύσσει τελική ταχύτητα 196 χλμ./ώρα.

Αυτή είναι η σπορ εκδοχή της Skoda Fabia

Σε εξοπλισμό, ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις έχοντας 3-άκτινο δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι Supersport και σπορ καθίσματα εμπρός.

Εξωτερικά, οι ζάντες αλουμινίου 16΄΄ σε μαύρο χρώμα, συνδυάζονται με το ειδικό πακέτο διχρωμίας με λευκό χρώμα αμαξώματος, μαύρους καθρέφτες και μαύρη οροφή. Η σκίαση των πίσω τζαμιών “Sunset”, προσδίδει ακόμα πιο επιθετικό look στην ειδική αυτή έκδοση.

Αυτή είναι η σπορ εκδοχή της Skoda Fabia

Επίσης, η σήμανση “EDITION CUP” στο πλάι και το πίσω μέρος, έρχεται να κάνει γνωστή την ταυτότητα του μοντέλου.

Η Fabia Cup Edition προσφέρεται με προτεινόμενη τιμή λιανικής μόλις 14.900 €, και διατίθεται αποκλειστικά στον χρωματικό συνδυασμό λευκό αμάξωμα με μαύρη οροφή και καθρέπτες…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ