ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτή είναι η νέα Porsche Cayenne

Αυτή είναι η νέα Porsche Cayenne

Η Porsche παρουσίασε την 3η γενιά του SUV μοντέλου της Cayenne.Έχοντας σημειώσει περισσότερες από 760.000 συνολικά πωλήσεις, η νέα Cayenne, σύμφωνα με την φίρμα από το Τσουφενχάουζεν, διαθέτει τα χαρακτηριστικά που αρμόζουν σε κάθε νέο μοντέλο της.

Σχεδιαστικά, η νέα Cayenne διαθέτει νέα στοιχεία, χωρίς όμως να απομονώσει το παρελθόν της. Κύρια γνωρίσματά της, τα νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED και ο νέος εμπρός προφυλακτήρας με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα.

Σε ότι αφορά τις διαστάσεις, η νέα Porsche Cayenne έχει μεγαλώσει σε μήκος, φτάνοντας πλέον τα 4,92 μέτρα,όπως και στο πλάτος, το οποίο είναι 1,98 μέτρα. Παρ’ όλη όμως την αύξηση του μήκους, τομεταξόνιοπαρέμεινεαμετάβλητοστα 2,895 μέτρα. Οι παραπάνω αλλαγές έχουν φέρει καλύτερη εκμετάλλευση των εσωτερικών χώρων, με τον χώρο αποσκευών να φτάνει τα 770 λίτρα.

Ο οδηγός της Cayenne έχει στην διάθεσή του δύο οθόνες full HD 7 ιντσών, που βρίσκονται στον πίνακα οργάνων, όπως και μία οθόνη αφής 12,3 ιντσών, που περιλαμβάνει το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Porsche Connect Plus.

Η αλουμινένια πλατφόρμα MLB στην οποία βασίζεται η Cayenne, δίνει χαμηλότερο βάρος κατά 65 κιλά, αλλά και αυξημένη ακαμψία.

Αυτή είναι η νέα Porsche Cayenne


Νέα είναι και η γκάμα των κινητήρων. Αρχικά η Cayenne θα διατιθεται σε δύο εκδόσεις, με την πρώτη να φοράει τον V6 turbo κινητήρα των 3,0 λίτρων, απόδοσης 340 ίππων και 45,9 χλγμ ροπής…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ