ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Audi A4 Avant και A5 Sportback με διπλό καύσιμο

Audi A5 Sportback g-tron dynamic photo, colour: daytona grey
Audi A4 Avant g-tron dynamic photo, colour: scuba blue
Audi A5 Sportback g-tron dynamic photo, colour: daytona grey Audi A4 Avant g-tron dynamic photo, colour: scuba blue AUDI AG

Η Audi προσφέρει πλέον το νέο A4 Avant και Α5 Sportback σε εκδόσεις g-tron, με κινητήρες διπλού καυσίμου βενζίνης και φυσικού αερίου.

Κλειδί αυτής της κατασκευής, ο προσαρμοσμένος για συνθήκες διπλού καυσίμου TFSI των 2.0 λίτρων, με διαφετική κεφαλή ώστε να χωρούν τα μπεκ ψεκασμού φυσικού αερίου στους αυλούς εισαγωγής.

Με απόδοση 170 ίππων και 270 Nm ροπή, και τα δύο μοντέλα διαθέτουν αξιόλογες επιδόσεις (με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο) όπως: 0-100 χλμ./ώρα σε 8,5’’ και τελική 223 χλμ./ώρα (226 χλμ./ώρα για το A5 Sportback g-tron).

Το φυσικό αέριο αποθηκεύεται σε δύο συμπιεσμένες δεξαμενές 9,5 κιλών η κάθε μια, που είναι τοποθετημένες πίσω από το ρεζερβουάρ βενζίνης. Οι δεξαμενές είναι κατασκευασμένες από ισχυρό πανάλαφρο συνθετικό υλικό (CFRP-GFRP).

Ο συνδυασμός αποθηκών καυσίμου σε σχέση με τη θεωρητική κατανάλωση, προσφέρει τόσο στο Α4 Avant g-tron όσο και στο A5 Sportback g-tron αυτονομία 950 χλμ., εκ των οποίων τα μισά μπορούν να καλυφθούν με τη χρήση του CNG…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ