ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Από 33.200 ευρώ η ολοκαίνουργια BMW X2

Από 33.200 ευρώ η ολοκαίνουργια BMW X2

Η νέα BMW X2 αποτελεί τη νέα είσοδο της γερμανικής μάρκας στην πολύ δημοφιλή κατηγορία των συμπαγών SUV.

Με ελκυστική εμφάνιση, συνδυάζει το στιβαρό προφίλ μιας BMW X, με τη σπορτίφ φινέτσα ενός coupe. Χαρακτηριστικές λεπτομέρειες είναι οι θόλοι των τροχών με τετραγωνισμένο σχήμα, οι εντυπωσιακές απολήξεις εξαγωγής και οι τονισμένες ποδιές, η κομψή γραμμή οροφής, οι λείες γραμμές και τα παράθυρα που θυμίζουν coupe.

Η διαχρονική μάσκα BMW, για πρώτη φορά στο νέο μοντέλο έχει αναστραφεί από το κλασικό, τραπεζοειδές σχήμα. Μία ακόμα εντυπωσιακή λεπτομέρεια, που αποτελεί περισσότερο τυπικό στοιχείο coupe μοντέλου είναι η τοποθέτηση του λογοτύπου της μάρκας στις κολόνες C.

Το μοντέλο αναμένεται τον Μάρτιο στην Ελλάδα με βενζινοκίνητες και πετρελαιοκίνητες εκδόσεις, από 33.200 ευρώ, με πλούσιο εξοπλισμό και κινητήρες βενζίνης: xDrive18d – 140 hp, xDrive20i – 192 hp και πετρελαίου xDrive20d - 190 hp καΙ X2 xDrive18d - 150 hp.

Οι εκδόσεις βενζίνης διατίθενται με μηχανικό και επτατάχυτο κιβώτιο Steptronic διπλού συμπλέκτη, ενώ οι εκδόσεις πετρελαίου με στάνταρ με σύστημα ευφυούς τετρακίνησης xDrive συνδυάζονται με οκτατάχυτο κιβώτιο Steptronic…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ