ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Από 15.168 ευρώ το νέο Ford Ecosport

Από 15.168 ευρώ το νέο Ford Ecosport

Το 2018 θα υποδεχθούμε το crossover Fiesta Αctive κι ένα ακόμα συμπαγές SUV, επτασφράγιστο μυστικό μέχρι τώρα. Το φρεσκαρισμένο Ecosport ήρθε στην Ελλάδα και μάλιστα σε πολύ ελκυστική τιμή, από 15.168 ευρώ.

Στην πλέον ανερχόμενη και ανταγωνιστική κατηγορία, των συμπαγών SUV με πολλά crossover προσθιοκίνητα μοντέλα, η Ford απαντά στις προκλήσεις της εποχής με το ανανεωμένο Ecosport, που συμπληρώνει ιδανικά τα Kuga και Edge, στη γκάμα των SUV της "μπλε οβάλ" μάρκας.

Το 2018 θα υποδεχθούμε επίσης το crossover Fiesta Αctive κι ένα ακόμα συμπαγές SUV, επτασφράγιστο μυστικό μέχρι τώρα. Το φρεσκαρισμένο Ecosport ήρθε στην Ελλάδα και μάλιστα σε πολύ ελκυστική τιμή, από 15.168 ευρώ.

Οι μηχανικοί επισημαίνουν 2.300 αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Παρατηρούμε νέα σχεδίαση μπροστά, πιο σηκωμένο καπό και μεγαλύτερα φωτιστικά.

Πίσω, παραμένει η πόρτα που ανοίγει στο πλάι, προστέθηκε ποδιά και νέες ζάντες. Στην καμπίνα, ο αέρας της ανανέωσης έρχεται από το νέο Fiesta, με καλύτερα υλικά σε πλαστικά και ταπετσαρίες, νέες οθόνες αφής 6,5 και 8 ιντσών και ρυθμιζόμενο δάπεδο στο χώρο φόρτωσης, σε τρεις θέσεις ύψους.

Για πρώτη φορά διατίθεται και σε σπορτίφ έκδοση ST-line, με κιτ εξωτερικής διαμόρφωσης, ενώ υπάρχουν και διχρωμίες οροφής, στο πνεύμα των καιρών. Το Ecosport με την πλειάδα των κινητήρων θα ικανοποιήσει κάθε απαίτηση.

Ο βραβευμένος κινητήρας βενζίνης 1.0lt EcoBoost προσφέρεται με τρεις ιπποδυνάμεις 100, 125 και 140 hp, ενώ ο πετρελαίου, νέας τεχνολογίας EcoBlue 1.5lt TDCi με 100 και 125 hp, διαθέσιμος και σε τετρακίνητη έκδοση (έως 50% της ροπής στον πίσω άξονα). Τα μοτέρ συνδυάζονται με 6άρι μηχανικό και 6άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Στο δρόμο κινείται πολύ καλύτερα, με ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων πίσω και είναι πιο αθόρυβο. Με κορυφαίες δυνατότητες διασύνδεσης, σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας SYNC 3, πλοηγό, αισθητήρες παρκαρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας και "τυφλού" σημείου, cruise control κ.ά…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ