ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Απίθανη Ferrari GTC4 Azzura

Απίθανη Ferrari GTC4 Azzura
MARCO ZAMPONI-WWW.ZAMPONI.NET

Μια μοναδικής χρωματικής απόχρωσης Ferrari με τον κωδικό GTC4 Azzura παρουσίασε ο εκκεντρικό Lapo Elkann και η εταιρεία του Garage Italia.

Παίρνοντας την έμπνευση από την προσωπική του Ferrari 400i, ο εκκεντρικός Lapo Elkann (εγγονός του Gianni Agnelli – ιδρυτή της Fiat) και η εταιρεία του Garage Italia, παρουσιάζουν ένα μοναδικής χρωματικής απόχρωσης μοντέλο, το οποίο βασίζεται στην ολοκαίνουργια GTC4 Lusso, έχοντας τον κωδικό Azzurra.

Βασικό χαρακτηριστικό του νέου δημιουργήματος είναι, όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες, το διαφορετικών αποχρώσεων μπλε αμάξωμα Azzurro Lapo, που αναπτύχθηκε ειδικά από την εταιρεία R-M για τον ιδρυτή της Garage Italia.

Βασισμένη στο ίδιο χρώμα, αλλά πιο αχνό, είναι επίσης η αγωνιστική λωρίδα που “τρέχει” καθ’ όλο το μήκος του αμαξώματος, ανάμεσα σε καπό, οροφή και πίσω τελείωμα, τα πλαϊνά βράγχια, οι ακτίνες των ζάντες αλουμινίου και οι δαγκάνες των φρένων της Brembo, οι οποίες φέρουν το λογότυπο Garage Italia.

Δύο χρωμάτων, είναι επίσης και το εσωτερικό, που φέρει την ίδια δημιουργικότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Για παράδειγμα στα καθίσματα, οι δημιουργοί της GTC4 Azzurra έχουν επιλέξει το δέρμα Foglizzo, με ένθετα Solaro Scabal, ενώ ο πίνακας οργάνων, το κεντρικό τούνελ και τα πλευρικά των θυρών, καθώς και το τιμόνι, καλύπτονται με μπλε δέρμα, ενώ άλλες λεπτομέρειες, όπως τα πατάκια, το κάτω μέρος του αυτοκινήτου, τα σκίαστρα και η οροφή, είναι κατασκευασμένα από λεπτά υφάσματα που ενσωματώνουν τις αποχρώσεις του δέρματος.

Απίθανη Ferrari GTC4 Azzura
MARCO ZAMPONI-WWW.ZAMPONI.NET

Κάτω από το καπό της έκδοσης Ferrari GTC4 Azzurra βρίσκεται ο ατμοσφαιρικός V12 κινητήρας των 6.3 lt, ο οποίος αποδίδει 690 ίππους και 696 Nm ροπής, με το 0-100 χλμ./ώρα να επιτυγχάνεται σε 3,4 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητά της είναι 335 χλμ./ώρα.

Επίσης, το σύστημα τετρακίνησης και τετραδιεύθυνσης συνδυάζεται με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό και αυτόματα ρυθμιζόμενα αμορτισέρ...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ